Ένας χρόνος στη στεγανοποίηση του υπογείου

5
Ένας χρόνος στη στεγανοποίηση του υπογείου

2021: Ένα έτος στη στεγανοποίηση του υπογείου

Άλλος ένας χρόνος ήρθε και έφυγε, και ανυπομονούμε για όλες τις υποσχέσεις που φέρνει το νέο έτος. Αλλά προτού κοιτάξουμε μπροστά, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσουμε τα πιο διαβασμένα άρθρα μας από το 2021. Από τη στεγανοποίηση του υπογείου, την ενθυλάκωση του χώρου ανίχνευσης και την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, καλύπτουμε τα πιο δημοφιλή άρθρα μας το 2021.

Crawl Space Encapsulation σε 7 βήματα

Εάν θέλετε να προστατεύσετε την αξία του σπιτιού σας και την υγεία της οικογένειάς σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την ενθυλάκωση του χώρου ανίχνευσης. Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτή δεν είναι μια δουλειά DIY, ειδικά αν θέλετε να λειτουργήσει όπως υποτίθεται. Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσες φορές χρειάστηκε να διορθώσουμε προβλήματα που προέκυψαν από κάποιον που δεν έκανε σωστά τη δουλειά.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και τα κρύα δάπεδα είναι μια έγκαιρη υπενθύμιση για να ελέγξετε τον χώρο ανίχνευσης. Τα κρύα πόδια σημαίνει ότι σπαταλάτε χρήματα σε λογαριασμούς ενέργειας και μπορεί να είναι σημάδι ότι ο χώρος ανίχνευσης σας δεν είναι υγιής. Μια δωρεάν επιθεώρηση χώρου ανίχνευσης μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό απειλών για την υγεία της οικογένειάς σας και την αξία του σπιτιού σας. Ο στόλος των ειδικών μας είναι έτοιμος να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ηρεμία και ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει πραγματικά χρήματα σε λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Η υπόθεση κατά των προϊόντων αδιαβροχοποίησης του υπογείου όπως το χρώμα και τα σφραγιστικά

Η τοποθέτηση ενός στεγανοποιητικού στον τοίχο του μπλοκ σας δεν εμποδίζει το νερό να εισχωρήσει στον τοίχο από κάτω και από την άλλη πλευρά. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το νερό θα εξατμιστεί προκαλώντας τη συσσώρευση ανθοφορίας πίσω από το στεγανωτικό, προκαλώντας τελικά ρωγμές και ξεφλούδισμα. Και φυσικά, μόλις ανέβει το επίπεδο υγρασίας και αυτό το χρώμα ή το στεγανωτικό έχει αποτύχει, η βάση σας θα διαρρεύσει.

Έχουμε δει όλα τα είδη λανθασμένων εργασιών DIY και επιχειρήσαμε «γρήγορες επιδιορθώσεις» τα τελευταία 20 χρόνια. Τα στεγανωτικά και τα «αδιάβροχα» χρώματα είναι μερικοί από τους χειρότερους ένοχους. Αν και ισχυρίζονται ότι κρατούν μακριά την υγρασία, αυτά τα προϊόντα δεν έχουν σχεδιαστεί για να είναι λύσεις μακράς διαρκείας. Είναι σαν να προσπαθούν να κλείσουν τη βρύση βάζοντας ένα κορδόνι σε μια βρύση ή σφραγίζοντας μια τρύπα σε μια βάρκα με τσίχλα. Έτσι, ενώ αυτά τα χρώματα και τα στεγανωτικά μπορεί να φαίνονται σαν μια εύκολη λύση, καταλήγουν να κοστίζουν πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα σε χαμένο χρόνο και χρήμα.

Με την αδυσώπητη απειλή του νερού και της υγρασίας στα σπίτια στο Μέσο Ατλαντικό, η στεγανοποίηση του υπογείου παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης νερού που προστατεύει το σπίτι σας από εισβολή νερού. Οι ειδικοί μας μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων αποχέτευσης και να σχεδιάσουν προσαρμοσμένες, μακροχρόνιες εγγυημένες λύσεις διαχείρισης νερού για το υπόγειό σας. Μην ανακαινίσετε το υπόγειο του σπιτιού σας χωρίς πρώτα να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να προστατεύσετε αυτήν την επένδυση!

Κορυφαία σημάδια ότι χρειάζεστε στεγάνωση υπογείου

Οι λακκούβες με νερό, το στάσιμο νερό ή μια στάλα νερού είναι όλα σημάδια εισβολής νερού. Αλλά προτού πανικοβληθείτε, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν προέρχεται από θερμοσίφωνα, πλυντήριο ρούχων ή σκασμένο σωλήνα σαν λάστιχο. Εάν αποκλείσετε όλα αυτά, έχετε ένα πρόβλημα διαρροής θεμελίωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε η στεγανοποίηση του υπογείου

Προσέχετε επίσης για λεκέδες νερού στους τοίχους ή στο πάτωμα. Εάν δεν κατεβαίνετε συχνά στο υπόγειο ή μόλις αγοράσατε ένα σπίτι, οι λεκέδες μπορεί να είναι ένδειξη εισβολής νερού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να μας καλέσουν μέχρι να υπάρξουν αναμφισβήτητα σημάδια εισβολής νερού, όπως λακκούβες ή τρεχούμενο νερό. Υπάρχουν όμως τόσα άλλα προειδοποιητικά σημάδια ότι το υπόγειό σας πρέπει να αδιαβροχοποιηθεί. Μια υγρή μυρωδιά μούχλας, άνθηση και ραγισμένοι ή κυρτωμένοι τοίχοι του υπογείου είναι όλα ενδείξεις ότι το σπίτι σας μπορεί να υποφέρει από διαρροή θεμελίων. Δεν είστε σίγουροι πώς να καταλάβετε τι συμβαίνει στο υπόγειό σας; Ένας επιθεωρητής μπορεί να εντοπίσει σημάδια διείσδυσης νερού και να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το σπίτι σας από περαιτέρω ζημιές.

Πώς ένα EZ Breathe Ventilation System® βελτιώνει την υγεία της οικογένειάς σας

Οι ρύποι του αέρα σε εσωτερικούς χώρους μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα συμπτώματα ακόμη και στους πιο υγιείς ανθρώπους. Μπορούν να προκαλέσουν πιο σοβαρές αντιδράσεις σε άτομα με υπάρχοντα αναπνευστικά προβλήματα όπως αλλεργίες, άσθμα ή ΧΑΠ.

Τα συμπτώματα της κακής ποιότητας αέρα σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Κνησμός, υγρά ή κόκκινα μάτια
  • Βουλωμένη μύτη ή καταρροή
  • Φτάρνισμα
  • Βήχας
  • Πονοκέφαλοι
  • Ζάλη
  • Κούραση
  • Πονόλαιμος

Ένα άλλο σημάδι ότι το υπόγειό σας ή ο χώρος ανίχνευσης μπορεί να παρουσιάζει διαρροή θεμελίωσης είναι τα αναπνευστικά προβλήματα που δεν θα υποχωρήσουν. Αυτό είναι συχνά το αποτέλεσμα της κακής ποιότητας εσωτερικού αέρα που κυκλοφορεί και επανακυκλοφορεί μέσα στο σπίτι. Εκτός από τα συστήματα ενθυλάκωσης χώρου ανίχνευσης και στεγανοποίησης του υπογείου, η ομάδα ειδικών μας εγκαθιστά το EZ Breathe Ventilation System® για να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα του σπιτιού σας μειώνοντας τα αλλεργιογόνα και τους ρύπους. Στην Value Dry, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς δεν θα σταματήσει ποτέ να καταπολεμά τις καταστροφικές συνέπειες της διαρροής θεμελίων και της κακής ποιότητας αέρα στα σπίτια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε το σπίτι σας ή να προγραμματίστε τη δωρεάν επιθεώρησή σαςκλήση (888) 768-2583.

Bir cevap yazın