Ανώτατο Μανιφέστο Αφθονίας – Καρλ Άντριου Μπράντμπρουκ

6
Ανώτατο Μανιφέστο Αφθονίας – Καρλ Άντριου Μπράντμπρουκ

Φανταστείτε ότι ξυπνάτε το πρωί και σας γεμίζουν συναισθήματα απόλυτης χαράς που ζείτε.

Καθώς κάθεστε εκεί στο κρεβάτι σας, μετρώντας τις ευλογίες σας, νιώθετε μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για τη ζωή και το ταξίδι σας.

Άλλοι αισθάνονται απορία και δέος για το πώς η ζωή σας είναι τόσο ευλογημένη και πώς όλα λειτουργούν συνεχώς, φαινομενικά ως εκ θαύματος, για εσάς.

Και καθώς κάθεστε εκεί, χαμογελάτε συνειδητά, αναλογιζόμενος το ταξίδι σας και τις ανακαλύψεις που είχατε.

Η ζωή σας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά ισορροπημένη, είναι Θεϊκά Αρμονική από κάθε άποψη.

Κάθε μέρα αφιερώνετε ένα μέρος του εκτεταμένου χρόνου σας στην περαιτέρω διαμόρφωση και ανάπτυξη του αστρικού χαρακτήρα σας.

Και καθημερινά, σε κάθε στιγμή, συλλέγετε τις ανταμοιβές της επιμέλειάς σας.

Ξέρετε τώρα, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι αυτό που έχετε γίνει έχει διαμορφώσει τον κόσμο σας.

Όπως μέσα, έτσι και έξω.

Οπως παραπάνω έτσι και παρακάτω.

Και είναι έτσι.

Οι σχέσεις σας είναι υγιεινές, ικανοποιητικές και ικανοποιητικές από κάθε άποψη.

Είστε ένα φωτεινό παράδειγμα για τα παιδιά σας που επιλέγουν να μην μεγαλώσουν, αλλά να ωριμάσουν με σύνεση και να συνεχίσουν να παίζουν τα εξελισσόμενα παιχνίδια της ζωής τους.

Οι φίλοι σας αντανακλούν σε εσάς κάθε αξιόλογη πτυχή του εαυτού σας που έχετε μεταμορφώσει με αγάπη και απολαμβάνετε να επενδύετε το χρόνο σας παιχνιδιάρικα μαζί τους.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη νιώθεις αληθινή αγάπη και εκτίμηση για τον εαυτό σου και το όμορφο χαμόγελό σου, που χορεύει εύκολα και τακτικά στο λαμπερό σου πρόσωπο.

Τα μάτια σας λάμπουν φωτεινά και καθαρά και εκπέμπουν ενέργεια αγάπης στον εαυτό σας και στον κόσμο σας.

Η ζωή σου είναι περισσότερο παιχνίδι παρά δουλειά και η δουλειά που κάνεις, αγαπάς τόσο πολύ.

Αφιερώσατε χρόνο για να ανακαλύψετε, να γαλουχήσετε και να αναπτύξετε τα μοναδικά σας χαρίσματα και ταλέντα με τα οποία γεννηθήκατε και θαυμάστε τους τρόπους με τους οποίους ο Πατέρας σας υφαίνει ευκαιρίες για να τις χρησιμοποιήσει, στη δουλειά και το παιχνίδι σας.

Βιώνετε τακτικά συγχρονιστικές ευκαιρίες που διευρύνουν τον ήδη άφθονο πλούτο και την ευημερία σας.

Αποδείξατε ηχηρά ότι η αφθονία των χρημάτων σας είναι απλώς υποπροϊόν της ανυψωμένης συνείδησής σας, της διευρυμένης ενέργειας και της επιμελούς προβολής των αληθινών επιθυμιών της καρδιάς σας.

Το σώμα σας εκπέμπει Θεϊκή Ευημερία και το αγαπάτε και το τρέφετε και σας εξυπηρετεί καλά.

Η εμφάνισή σας έχει αποκτήσει μια λαμπερή, ζωντανή όψη νεανικότητας και εσείς η βασική στην απολαυστική αίσθηση της υγείας-πληρότητας.

Επέλεξες σοφά να πάρεις πίσω τα χρόνια που είχαν φάει οι ακρίδες και όπως έκανες αμέτρητα χρόνια έπεσαν μακριά και αποκαταστάθηκες στην αληθινή θεϊκή λάμψη.

Έγινες πάλι παιδί.

Το πνεύμα σας πετά στα ύψη και γεμίζετε αδιάκοπα με άφθονη ενέργεια, κινείστε στον κόσμο σας με δυνατή ευκολία και ελαφριά χάρη.

Ζείτε στο τώρα σας, συνειδητοποιημένο, ξύπνιο, παρόν και σε αληθινή ευθυγράμμιση με τα ισχυρά Ανώτερα Επίπεδα του εαυτού σας.

Η συχνότητά σας είναι υψηλή δόνηση και είστε υπέροχα γειωμένοι στη Μητέρα Γη, διασφαλίζοντας ότι όλες οι επιλεγμένες εκδηλώσεις σας ελκύονται μαγνητικά προς εσάς.

Δημιουργείτε με δύναμη, γιορτάζετε τώρα και ΞΕΡΕΤΕ με βεβαιότητα ότι όλες οι πολύ ενεργητικές, ευθυγραμμισμένες επιθυμίες σας θα φτάσουν με τον Θεϊκό Σωστό Χρόνο και με τη Θεϊκή Ορθή Τάξη. Και φτάνουν.

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και ακριβής και κάνετε εύκολα, γρήγορα και με χαρά τη Θεία Ορθή Δράση και κάνετε με αγάπη το έργο του Πατέρα σας.

Το μυαλό σας είναι καθαρό και καθαρό, όπως και η ζωή σας και χρησιμοποιείτε τη Σωστή Γνώση που καθοδηγείτε να αποκτήσετε.

Ζείτε στο σπίτι των ονείρων σας, κάθε λεπτομέρεια όπως φανταζόσασταν ότι θα ήταν και μεταφέρεστε βασιλικά στα ταξίδια σας με κάθε είδους πολυτελή οχήματα.

Ταξιδεύετε ελαφριά και με το φως και εξερευνάτε νέα μέρη και μέρη του υπέροχου κόσμου μας, κάθε ένα νέο ταξίδι με νέες εμπειρίες και μάθηση.

Εξελίσσεστε συνεχώς και ο Ανώτερος Εαυτός και ο Πατέρας σας αποκαλύπτουν και διευρύνουν νέα και υψηλότερα επίπεδα του εαυτού σας. Κάθε επίπεδο εκφράζει μια νέα ανώτερη ικανότητα την οποία κυριαρχείτε και χειρίζεστε σοφά.

Η χαρά του ταξιδιού σας είναι ο μόνιμος σύντροφός σας.

Η ρομαντική σας ζωή ανθίζει και ανθίζει και ο σύντροφός σας είναι ένα τέλειο κομπλιμέντο για κάθε πτυχή του εαυτού σας.

Απολαμβάνετε ο ένας με την παρέα του άλλου και επεκτείνετε δυναμικά ο ένας τον άλλον σε όλο και υψηλότερα επίπεδα αγάπης και σύνδεσης.

Και καθώς κάθεσαι εκεί, ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα αυτά συνέβησαν, όχι μόνο επειδή το επέλεξες με τόλμη, αλλά επειδή είχες το θάρρος να αλλάξεις τον εαυτό σου.

Αναζήτησες πρώτα τη Βασιλεία των Ουρανών μέσα σου.

Και έγινες Βασιλιάς, εξερευνώντας και επεκτείνοντας το Βασίλειο σου μέσα σου, τοποθετώντας τη σημαία της IAMness σου και στις τέσσερις γωνιές του εσωτερικού σου κόσμου.

Έλαμψες λαμπρά το απέραντο φως σου και η σοφία και η καλοσύνη σου έδιωξαν το σκοτάδι.

Εκεί που τα λιμνάζοντα νερά της συνείδησης έμειναν ακίνητα, καθάρισες το μονοπάτι και νέα καθαρά νερά ζωντανής συνείδησης έτρεχαν να τρέχουν μέσα από τα λαχταριστά πεδία της αφυπνισμένης φαντασίας σου.

Δυνατά σοφά δέντρα έφτασαν ψηλά και νέα κλαδιά σκέψεων απλώνονταν στον ουρανό και λουλούδια και καρποί άνθισαν, άνθισαν και ωρίμασαν.

Καταλάβατε ότι τώρα είναι η ώρα της συγκομιδής σας.

Και εκείνη τη στιγμή ήξερες στην καρδιά σου πόσο πραγματικά μαγική και τέλεια είναι η ζωή σου και πόσο σε καθοδηγούν, σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν.

Η αρχή σου…

Bir cevap yazın