Γενναιόδωρο φιλοδώρημα 500 $ έχει ένα αποτέλεσμα χιονοστιβάδας της ευγένειας για μια μαχόμενη σερβιτόρα IHop

3
Γενναιόδωρο φιλοδώρημα 500 $ έχει ένα αποτέλεσμα χιονοστιβάδας της ευγένειας για μια μαχόμενη σερβιτόρα IHop

Η κουλτούρα του φιλοδωρήματος μπορεί να είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα σε ορισμένους κύκλους, αλλά εδώ το βλέπουμε ως μια ευκαιρία για μια μικρή πράξη καλοσύνης που μπορεί να αλλάξει την ημέρα, την εβδομάδα ή το έτος κάποιου.

Γιατί ένας πελάτης έδωσε μια γενναιόδωρη συμβουλή σε μια αγωνιζόμενη σερβιτόρα IHop

σερβιτόρα που παίρνει παραγγελία
Φωτογραφία από Andrew Piacquadio

Η Ρίτα Γουίλιαμς και η μητέρα της έτρωγαν μαζί πρωινό στο IHop. Παρόλο που είχαν πολλά να μιλήσουν και απολάμβαναν ποιοτικό χρόνο μαζί, δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν πόσο σκληρά δούλευε ο διακομιστής τους.

Ταξίδευε σε ένα πολύ απασχολημένο τμήμα διατηρώντας την ψυχραιμία της, διατηρώντας ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ακτινοβολούσε θετικότητα και καλοσύνη.

Η Ρίτα κατάλαβε αμέσως ότι ήθελε να αναγνωρίσει τις εκπληκτικές προσπάθειες της σερβιτόρας, γι’ αυτό αποφάσισε να αφήσει ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα. Η σερβιτόρα, Jazmine Castillo, ήταν μια έκπληξη.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οδηγός φορτηγού σοκάρει τη σερβιτόρα τη γιορτή της μητέρας – της δίνει φιλοδώρημα 2.000 $ για ένα τσίζμπεργκερ

Όταν τελείωσε το γεύμα, η Rita έδωσε στην Jazmine ένα $20 — ένα πολύ γενναιόδωρο φιλοδώρημα πάνω από έναν λογαριασμό $30. Το Jazmine ήταν πατημένο. Στη συνέχεια, η Ρίτα της έδωσε άλλα 20 δολάρια!

«Της έδωσα τα 20 δολάρια και μου είπε, «Σοβαρά μιλάς;» Της έδωσα άλλα 20 $ και λέει «Όχι, αλήθεια;»», είπε η Ρίτα.

Η Τζαζμίν δέχτηκε ευγενικά τα χρήματα και ευχαρίστησε τη Ρίτα για τη γενναιοδωρία της. Είπε στη Ρίτα ότι η οικογένειά της αντιμετώπιζε δυσκολίες τον τελευταίο καιρό και τα επιπλέον μετρητά θα τη βοηθούσαν πραγματικά. Ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τη δουλειά της επειδή δεν μπορούσε πλέον να αντέξει οικονομικά στην Uber να πάει στη δουλειά ή να φροντίσει την κόρη της.

«Είχα κάποιους λογαριασμούς σε καθυστέρηση. Η μαμά μου είναι άρρωστη, μόλις βγήκε από το νοσοκομείο την Ημέρα των Ευχαριστιών. Οι λογαριασμοί φαρμάκων και νοσοκομείων της — επιτέλους μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Είναι δύσκολο», είπε η Jazmine.

Πώς η Απλή Πράξη Καλοσύνης μιας Γυναίκας Χιονόμπαλα

πρόσωπο που κρατά μια χιονόμπαλα με κίτρινα λουλούδια
Φωτογραφία από Beyza Erdgdu

Η Rita συγκινήθηκε από την ιστορία της Jazmine και αποφάσισε να προχωρήσει τα πράγματα ακόμα πιο μακριά. Ζήτησε τις πληροφορίες της για το CashApp και έστειλε στη σερβιτόρα 500 $.

Στη συνέχεια, έγραψε μια ανάρτηση στο Facebook μοιράζοντας την ιστορία της Jazmine και τις πληροφορίες του CashApp, ενθαρρύνοντας τους φίλους και την οικογένειά της να βοηθήσουν. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη μετάδοση της ανάρτησης, το CashApp της Jazmine ανατινάχθηκε!

«Έκανα μπάνιο το μωρό μου και άρχισα να ακούω το τηλέφωνό μου να σβήνει. Συνήθως δεν παίρνω το CashApp, οπότε δεν αναγνώριζα τον ήχο κλήσης, και απλά γινόταν όλο και πιο τρελός και δεν σταμάτησε από εκεί. Δεν σταμάτησε και δεν έχει σταματήσει», είπε.

Τα χρήματα συνέχισαν να έρχονται και σύντομα η Jazmine είχε $10.000! Η ιστορία συνέχισε να γίνεται viral και άλλοι άρχισαν να δίνουν γενναιόδωρες συμβουλές στο IHop και σε άλλα εστιατόρια σε όλη τη χώρα.

Η μικρή πράξη καλοσύνης της Rita ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα και άλλαξε τη ζωή της Jazmine. Ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τη δουλειά της και αντιμετώπιζε ένα πολύ δύσκολο μέλλον. Χάρη στη δική της θετική στάση και την ανοιχτή καρδιά της Ρίτας, η ζωή της άλλαξε για πάντα!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ:

Η σερβιτόρα που αγωνίζεται για να ξεπληρώσει το χρέος της – Πελάτης εκατομμυριούχος της δίνει 20.000 $ και πληρώνει τα δίδακτρα της

Bir cevap yazın