Δευτέρα Makeover: Λίστα ελέγχου προμηθειών περιποίησης

3
Δευτέρα Makeover: Λίστα ελέγχου προμηθειών περιποίησης
Γυναίκα που βουρτσίζει το σκυλί

Το να πας το κατοικίδιό σου σε έναν περιποιητή μπορεί να φαίνεται βολικό, αλλά είναι επίσης σημαντικό να συνεχίσεις να περιποιείσαι το κατοικίδιό σου ανάμεσα στα ραντεβού με τον καλλωπιστή. Η περιποίηση του κατοικίδιου ζώου σας δεν σημαίνει απλώς να βουρτσίζετε ή να κόβετε τα μαλλιά του, σημαίνει επίσης να κόβετε τα νύχια του, να καθαρίζετε τα αυτιά του, να κάνετε μπάνιο και να βουρτσίζετε τα δόντια του. Ακολουθεί μια εύχρηστη λίστα με τα περισσότερα αντικείμενα που πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας για να περιποιηθείτε τον καλύτερο φίλο σας την ημέρα του ωοτοκίας.

Χτένι & Βούρτσα

Επιλέξτε μια χτένα και μια βούρτσα κατάλληλη για το μήκος μαλλιών και τον τύπο τριχώματος του κατοικίδιου ζώου σας. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog για να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους βουρτσών καθώς και πληροφορίες για το πώς να βουρτσίζετε τον σκύλο ή τη γάτα σας.

Σαμπουάν & Μαλακτικό

Επιλέξτε ένα ήπιο, ασφαλές για τα κατοικίδια, χωρίς δάκρυα σαμπουάν και conditioner για το κατοικίδιό σας. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog για να μάθετε πώς να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας και να ελέγξετε έξω αυτό το blog για να μάθετε πώς να κάνετε μπάνιο τη γάτα σας.

Οδοντόβουρτσα & Οδοντόκρεμα

Μια οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα ασφαλής για τα κατοικίδια είναι σημαντικά για τη διατήρηση της οδοντικής υγείας του κατοικίδιου ζώου σας. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog για να μάθετε πώς να βουρτσίζετε τα δόντια του σκύλου σας και να ελέγξετε έξω αυτό το blog για να μάθετε πώς να βουρτσίζετε τα δόντια της γάτας σας.

Νυχοκόπτη & Styptic Powder

Οι νυχοκόπτες που κατασκευάζονται ειδικά για κατοικίδια και ένας παράγοντας πήξης, όπως η στυπτική πούδρα, θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι τα νύχια του κατοικίδιου ζώου σας έχουν υγιές μήκος. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog για να μάθετε πώς να κόβετε τα νύχια του σκύλου σας και ελέγξτε το αυτό το blog για να μάθετε πώς να κόβετε τα νύχια της γάτας σας.

Καθαριστικό αυτιών & βαμβακερές μπάλες

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ήπιο, ασφαλές για τα κατοικίδια ωτοασπίδες και βαμβακερές μπάλες για να καθαρίσετε απαλά τα υπολείμματα από τα αυτιά του κατοικίδιου ζώου σας. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog για να μάθετε πώς να καθαρίζετε τα αυτιά του σκύλου σας και ελέγξτε έξω αυτό το blog για να μάθετε πώς να καθαρίζετε τα αυτιά της γάτας σας.

Κλίπερς

Για κατοικίδια με πιο μακριά μαλλιά, μπορεί να θέλετε να έχετε στη διάθεσή σας μια ηλεκτρική κουρευτική μηχανή, φτιαγμένη ειδικά για την περιποίηση των ζώων, για ξύρισμα. Ωστόσο, το κόψιμο ή το κούρεμα του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί καλύτερα να αφεθεί σε έναν επαγγελματία περιποιητή. Η χρήση κουρευτικών σε ένα τρεμάμενο κατοικίδιο μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθιστώντας εύκολο να κολλήσετε κατά λάθος το κατοικίδιο ζώο σας. Εάν αποφασίσετε να κόψετε το κατοικίδιό σας με μια κουρευτική μηχανή, χρησιμοποιήστε μια προστατευτική χτένα πάνω από τη λεπίδα της κουρευτικής μηχανής για να κάνετε τη διαδικασία λίγο πιο ασφαλή. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει μπερδεμένη ή μπερδεμένη γούνα, είναι καλύτερο να πάρετε το κατοικίδιό σας σε έναν περιποιητή, ώστε να μπορέσει να αφαιρέσει με ασφάλεια τα κουβάρια.

Ψαλίδια

Το ψαλίδι είναι ένα άλλο κομμάτι του εξοπλισμού περιποίησης που μπορεί να είναι επικίνδυνο γύρω από ένα τρελό κατοικίδιο ή ένα κατοικίδιο με χοντρή ή μπερδεμένη γούνα. Εάν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά του κατοικίδιου ζώου σας, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι ασφαλείας με αμβλύ άκρο. Πριν το κόψιμο, χρησιμοποιήστε μια χτένα για να τραβήξετε τα μαλλιά μακριά από το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας και χρησιμοποιήστε τη χτένα ως φράγμα μεταξύ του δέρματος και του ψαλιδιού, για να αποφύγετε τραυματισμούς.

Τραπέζι

Ένα κομμάτι του εξοπλισμού περιποίησης που συχνά παραβλέπεται είναι ένα τραπέζι περιποίησης. Η περιποίηση του κατοικίδιου ζώου σας σε ένα τραπέζι περιποίησης σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να σκύψετε και να πληγώσετε την πλάτη σας κατά την περιποίηση. Μερικά κατοικίδια είναι λιγότερο τρελά και πιο πιθανό να κάθονται ακίνητα για περιποίηση όταν βρίσκονται ψηλότερα από το έδαφος. Ωστόσο, εάν το κατοικίδιο ζώο σας πηδήξει από ένα τραπέζι περιποίησης μπορεί να βλάψει τον εαυτό του, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε ένα τραπέζι μόνο εάν είστε σε θέση να ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας και μην αφήνετε ποτέ ένα κατοικίδιο χωρίς επίβλεψη σε ένα τραπέζι περιποίησης. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να έχετε πάντα το ένα χέρι σε ένα κατοικίδιο που βρίσκεται σε ένα τραπέζι περιποίησης ανά πάσα στιγμή.

Πετσέτες

Έχετε μερικές πετσέτες στο χέρι, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε διαδικασία περιποίησης ολοκληρώνετε. Οι πετσέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σκουπίσουν τα βρωμιά, για να στεγνώσουν βρεγμένα κατοικίδια ή μπορείτε να τυλίξετε το κατοικίδιο ζώο σας σε μια πετσέτα ως μια ασφαλής μέθοδος ηρεμίας του κατοικίδιου ζώου σας, εάν είναι ανθεκτικό στην περιποίηση.

Λιχουδιές

Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία περιποίησης που πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας είναι μερικές καλές ανταμοιβές! Δίνοντας στο Fido ή στο Fluffy μερικά αλμυρά σνακ κατά την περιποίηση μπορεί να βοηθήσει την ημέρα της ωοτοκίας να πάει πολύ πιο ομαλά. Ρίξτε μια ματιά στο Vital Essentials Αποξηραμένα με κατάψυξη λιχουδιές για σκύλους ή Vital Cat Treats για μια απίστευτη ποικιλία πηγών πρωτεΐνης για την καλύτερη γούνα σας.

Επιλέγοντας τον σωστό εξοπλισμό περιποίησης και χρησιμοποιώντας πολλούς επαίνους και ανταμοιβές, η ημέρα του ωοτοκίας μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία για εσάς και το κατοικίδιό σας. Για να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο άλλο μας Αναρτήσεις ιστολογίουΑκολουθήστε μας στο Facebook, Ίνσταγκραμ και Κελάδημα ή επισκεφθείτε το Vital Essentials Δικτυακός τόπος και εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

Bir cevap yazın