Ο Colasurdo και ο Cusack αναλαμβάνουν τα ηνία στα Atlantic Highlands

3
Η δημοτική σύμβουλος του Atlantic Highlands, Eileen Cusack, έδωσε τον όρκο του γραφείου, που διοικείται από τον βουλευτή των ΗΠΑ Frank Pallone Jr., την 1η Ιανουαρίου. Διορίστηκε στην επιτροπή ανώτερων υπηρεσιών του συμβουλίου και ως σύνδεσμος στο γραφείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης.  Κρις Ροτόλο
Η δημοτική σύμβουλος του Atlantic Highlands, Eileen Cusack, έδωσε τον όρκο του γραφείου, που διοικείται από τον βουλευτή των ΗΠΑ Frank Pallone Jr., την 1η Ιανουαρίου. Διορίστηκε στην επιτροπή ανώτερων υπηρεσιών του συμβουλίου και ως σύνδεσμος στο γραφείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Κρις Ροτόλο

Του Chris Rotolo

ATLANTIC HIGHLANDS – Ο Vito Colasurdo κατέστειλε τον προσωπικό του πόνο πίσω από ένα θριαμβευτικό χαμόγελο κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδιοργάνωσης του δήμου την 1η Ιανουαρίου, όταν ο ίδιος και η δημοτική σύμβουλος Eileen Cusack ορκίστηκαν στην εξουσία από τον βουλευτή των ΗΠΑ Frank Pallone Jr.

Στις γενικές εκλογές του Νοεμβρίου, ο Κολασούρντο και ο συνάδελφός του Δημοκρατικός Κιούζακ, μοιράστηκαν ένα δελτίο που ξεπέρασε ένα ζευγάρι Ρεπουμπλικανών κατεστημένων βουλευτών, τον Στίβεν Μποράτσια και τον Μπράιαν Μπομς. Αν και η αναδιοργάνωση χρησίμευσε ως το αποκορύφωμα αυτής της νίκης, η στιγμή δεν ήταν χωρίς μερίδιο πόνου για τον Κολασούρντο.

«Ολόκληρη η εκλογική διαδικασία είχε όντως μπαλώσει», είπε ο Colasurdo, του οποίου ο πατέρας Vito Colasurdo Sr. πέθανε τον Οκτώβριο σε ηλικία 77 ετών κοντά στο σπίτι του στη Bayonne. «Ήταν τόσο ενθουσιώδης με την εκστρατεία. κάνει πάντα check in, ακόμα και από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει. Βρίσκομαι εδώ σήμερα, για μένα, είναι ένας φόρος τιμής στον μπαμπά μου».

Ο Colasurdo Sr. ήταν ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Pat’s Tavern στη λεωφόρο C στη Μπαγιόν, και φέτος τον Δεκέμβριο θα ήταν η 46η συνεχόμενη περίοδος διακοπών που άνοιξε τις πόρτες του σε ντόπιους θαμώνες που είχαν ανάγκη από ένα εορταστικό γεύμα, δωρεάν.

Ο σύμβουλος Vito Colasurdo ορκίστηκε με βαριά καρδιά την Κυριακή, αφιερώνοντας τη στιγμή στον πατέρα του που πέθανε τον Οκτώβριο.  Κρις Ροτόλο
Ο σύμβουλος Vito Colasurdo ορκίστηκε με βαριά καρδιά την Κυριακή, αφιερώνοντας τη στιγμή στον πατέρα του που πέθανε τον Οκτώβριο. Κρις Ροτόλο

«Ο μπαμπάς μου έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει ό,τι ήταν καλύτερο για όλους. Όχι μόνο η οικογένειά του ή οι στενοί του φίλοι, αλλά όποιος μπορεί να χρειαζόταν ανελκυστήρα. Ήταν τύπος που δεν έβγαινε από την πλάτη του. Και έτσι θέλω να προσεγγίσω αυτόν τον ρόλο», είπε ο Colasurdo στους The Two River Times. «Είναι να κάνεις αυτό που έχει νόημα για όλους».

Αν και στην αρχή της τριετούς θητείας τους, οι Colasurdo και Cusack θα κληθούν να συμμετάσχουν αμέσως στις συνεχιζόμενες συζητήσεις του δήμου, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα επιτραπεί η πώληση εμπορικής κάνναβης, η συλλογική δημιουργία μιας περιφερειακής σχολικής περιφέρειας για όλες τις χρήσεις K-12 με το Sea Bright και το γειτονικό δήμο Highlands και την ανάπτυξη μιας έκτασης που συνδέεται με το κενό Περιφερειακό Σχολείο Mother Teresa και το St. Agnes Thrift Shop.

«Ως μέλος του συμβουλίου, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική δουλειά να κάνεις τα μαθήματά σου και όχι απλώς να μιλάς», είπε ο Κιούζακ. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι βλέπουν τους πολιτικούς ως ομιλητές και όχι απαραίτητα ως πράττοντες. Ελπίζω όμως να αλλάξω αυτή την αντίληψη πατώντας στο έδαφος».

Τον Νοέμβριο, το διοικητικό όργανο διεξήγαγε μια επίμαχη συνεδρίαση κατά την οποία μέλη του κοινού αμφισβήτησαν τη δέσμευση του συμβουλίου για διαφάνεια μετά την εισαγωγή και την ομόφωνη έγκριση ενός διατάγματος που έστειλε ένα σχέδιο ανάπτυξης 34 σελίδων για το αγροτεμάχιο 3,6 στρεμμάτων σχολείου και μικροκαταστημάτων το συμβούλιο προγραμματισμού για αναθεώρηση συνέπειας.

Η ιδέα αυτού του σχεδίου ανάπτυξης δεν είχε συζητηθεί σε δημόσια συνεδρίαση από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν οι κάτοικοι του δήμου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να επαναχρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα υποδομή για να φιλοξενήσουν νέες κατοικίες ηλικιωμένων στο δήμο. Επιπρόσθετα, σχεδιάστηκε και η διάθεση τμήματος της γης για αναψυχή ή παθητικό χώρο πρασίνου.

Κατά τη συνάντηση του Νοεμβρίου 2022, το σχέδιο ανάπτυξης περιελάμβανε δύο εννοιολογικές αποδόσεις για το αγροτεμάχιο, και οι δύο επικεντρώθηκαν στην κατασκευή μονοκατοικιών. Ο κάτοικος του δήμου Μαρκ Φίσερ πρότεινε να υποβληθούν οι αποφάσεις σχετικά με το σχέδιο μέχρι το νέο έτος, όταν ο Κολασούρντο και ο Κιούζακ θα κάθονταν στην αυλή και θα διορίστηκαν νέα στελέχη του συμβουλίου σχεδιασμού. Στη συνέχεια, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου προγραμματισμού του Νοεμβρίου ακυρώθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε επανεξέταση συνέπειας τον Δεκέμβριο.

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ατλάντικ Χάιλαντς, Κόντι Μπέρμπανκ, ο Αναπληρωτής Αρχηγός Σκοτ ​​Μπέρμπανκ και ο Λοχαγός Σον ΜακΜπράιντ πόζαραν με μέλη της οικογένειάς τους μετά τα ραντεβού τους στο συμβούλιο κατά τη συνάντηση αναδιοργάνωσης την 1η Ιανουαρίου.  Κρις Ροτόλο
Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ατλάντικ Χάιλαντς, Κόντι Μπέρμπανκ, ο Αναπληρωτής Αρχηγός Σκοτ ​​Μπέρμπανκ και ο Λοχαγός Σον ΜακΜπράιντ πόζαραν με μέλη της οικογένειάς τους μετά τα ραντεβού τους στο συμβούλιο κατά τη συνάντηση αναδιοργάνωσης την 1η Ιανουαρίου. Κρις Ροτόλο

Το επαγγελματικό υπόβαθρο του Cusack είναι στις κοινωνικές υπηρεσίες και τη διοίκηση υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης σε συστήματα που σχετίζονται με τη συνέχεια της περίθαλψης και την προσοχή στις υπηρεσίες στο τέλος της ζωής τους. Αυτή η εμπειρία οδήγησε στο διορισμό της στην επιτροπή ανώτερων υπηρεσιών του δήμου. Θα χρησιμεύσει επίσης ως σύνδεσμος του συμβουλίου στο γραφείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του δήμου.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η εμπειρία της θα έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη πρόσθετων εγκαταστάσεων διαβίωσης για ηλικιωμένους στα Atlantic Highlands, αλλά η Cusack ελπίζει ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά αυτό το τμήμα της κοινότητας.

«Νομίζω ότι αυτός (είναι ένας τομέας) στον οποίο μπορώ να έχω θετικό αντίκτυπο αμέσως», είπε ο Κιούζακ. «Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να επαναφέρω την κοινότητα στον ίδιο δρόμο και όλους στην ίδια σελίδα, ιδιαίτερα όσον αφορά τους ηλικιωμένους μας και το (γραφείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης).»
Η Κιούζακ είπε ότι θέλει να καλλιεργήσει μια ισχυρότερη σχέση μεταξύ των ηλικιωμένων κατοίκων και του γραφείου διαχείρισης έκτακτης ανάγκης, «επειδή μπορεί να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από ό,τι γνωρίζουμε πραγματικά».

Κύκλος εργασιών Δημοτικού Συμβουλίου Εισαγγελέα

Μια ομόφωνη ψηφοφορία οδήγησε στον διορισμό της Marguerite M. “Peg” Schaffer ως νέας δικηγόρου του συμβουλίου. Το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Seton Hall θα αντικαταστήσει τον πρώην δικηγόρο του δήμου Τζέισον Σένα. Ωστόσο, ο Sena διατηρήθηκε από τον δήμο ως ειδικός σύμβουλος για μια θητεία ενός έτους για να συμβουλεύει τις τρέχουσες επιχειρήσεις που δεν διευθετήθηκαν το 2022.

Ο Schaffer είναι ανώτερος συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του Schaffer, Shain και Jallohη οποία έχει τοποθεσίες σε Bernardsville και Linden.

Σύμφωνα με το επαγγελματικό της προφίλ, η Schaffer ειδικεύτηκε στους τομείς των εμπορικών διαφορών, των τραπεζών, της χρήσης γης και του νόμου περί ακινήτων, και είναι ειδικός στο δίκαιο της κάνναβης.

Η Schaffer υπηρετεί επί του παρόντος ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Επιτροπής της κομητείας Somerset και εξελέγη ως εκπρόσωπος στις Εθνικές Συνελεύσεις των Δημοκρατικών το 2008, το 2012 και το 2016. Το 2019 διορίστηκε προσωρινή αντιπρόεδρος του Δημοκρατική Επιτροπή της Πολιτείας του Νιου Τζέρσεϋ.

Το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στην έντυπη έκδοση των The Two River Times από 5 έως 11 Ιανουαρίου 2023.

Bir cevap yazın