Πώς σας καθορίζουν οι ενδυματολογικές σας επιλογές – Alpha M

5
Πώς σας καθορίζουν οι ενδυματολογικές σας επιλογές – Alpha M
Αυτή τη συζήτηση την άκουσα στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. «Αυτός ο τύπος φαίνεται ακριβός. Πρέπει να ξέρει τι κάνει. διαφορετικά, δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά αυτά τα πράγματα. Αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ακούγοντας αυτά που συμβουλεύει». Φορούσε ακριβά αντικείμενα; Δεν φορούσε πολυτελή ρούχα ή μάρκες που θα μπορούσα να εντοπίσω. Ωστόσο, έμοιαζε με ένα εκατομμύριο δολάρια. Το πώς ντύνεσαι μπορεί να είναι μια κίνηση δύναμης και μπορείς τελικά να διαμορφώσεις την πρώτη εντύπωση που δίνεις.

Το πώς ντύνεσαι είναι μια μορφή επικοινωνίας. Λέτε κάτι για τον εαυτό σας, πώς εκτιμάτε την περίσταση, ποια πρώτη εντύπωση θέλετε να δώσετε στους άλλους και τον σεβασμό που θέλετε να δείξετε στους άλλους. Η πτυχή που ορισμένοι άντρες δεν θέλουν να αναγνωρίσουν είναι ότι μπορείτε να ντύνεστε όπως σας αρέσει (σορτς φορτίου, μπλουζάκι anime, fedora), αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τις κοινωνικές συνέπειες. Σκεφτείτε το εξής: το να ντύνεστε σαν 10χρονο αγόρι θα σας βοηθήσει;

Μερικοί άντρες σκέφτονται, «Ποιος νοιάζεται τι σκέφτεται κάποιος!» αλλά οι πρώτες εντυπώσεις και εμφανίσεις έχουν σημασία. Θα έχουν πάντα σημασία γιατί οι άνθρωποι θα κρίνουν την ωριμότητα, την καθαριότητα και την κατάσταση με βάση το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Δεν μπορούμε να δούμε μέσα στον εγκέφαλο κάποιου σε απόσταση για την προσωπικότητά του. Δεν χρειάζεται να υποκύψετε στα πρότυπα της κοινωνίας, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες εάν/όταν έρθουν.

Για τους άνδρες που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους, μπορώ να συνοψίσω τις τρεις σχολές σκέψης σχετικά με τα ρούχα. Μερικοί άντρες αναδεικνύουν και πλαισιώνουν αυτό που κάνει τη φυσική τους παρουσία μοναδική ή ενδιαφέρουσα. Φορούν ρούχα που τους πηγαίνουν καλά, τα οποία έχουν πολύ την προσωπικότητά τους. Μπορεί να έλκονται σε μια «ομοιόμορφη», ας πούμε έτσι, επειδή αυτή η συνεκτική γκαρνταρόμπα λειτουργεί καλά μαζί τους. Αυτοί οι άντρες έχουν προσωπικό στυλ που προσελκύει την προσοχή και θα ακούσετε τους ανθρώπους να σχολιάζουν: «Ωραία! Πραγματικά το κατάφερε!»

Άλλοι άνδρες χρησιμοποιούν ρούχα για να υποτάξουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά (τον καπνό και τους καθρέφτες για τους οποίους μιλάω) για να αντισταθμίσουν τις αντιληπτές ελλείψεις. Η προσωπικότητα καταπνίγεται επίτηδες, ώστε τα ρούχα να αποτελούν άσχετο περισπασμό, μαζί με το να είναι καλά περιποιημένο.

Ο τρίτος τύπος ανδρών ντύνεται με ό,τι είναι δημοφιλές ή μοντέρνο. Αυτή η σχολή σκέψης μπορεί να είναι η πιο κοινή καθώς οι άνθρωποι είναι καταναλωτές, που θέλουν να τους λένε τι να φορέσουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα περιοδικά στυλ/μόδας. Σκεφτείτε το Instagram. Αλλά να θυμάστε ότι η μόδα είναι φευγαλέα, αλλά το προσωπικό στυλ είναι ανθεκτικό.

Λατρεύω το κασκόλ Target $10, το μπλουζάκι Target $6 και το παλιό δερμάτινο μπουφάν μου. Σίγουρα, θα ξοδέψω περισσότερα χρήματα για τα παπούτσια και τα ρολόγια μου, κάτι που θέτει ένα καλό σημείο για το τι εκτιμούμε ως άτομα. Αυτό που εκτιμάμε ο καθένας είναι διαφορετικό. Πρέπει να καθορίσετε τι εκτιμάτε, αλλά δεν χρειάζεται να είναι επωνυμία. Θα ξοδέψω 225 $ σε ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες επειδή δεν μπορώ να βρω μια φθηνότερη επιλογή που να ανταποκρίνεται στα πρότυπά μου. Επιπλέον, οι ποιοτικές μπότες θα διαρκέσουν φαινομενικά για πάντα. Η ποιότητα και η μακροζωία αυτής της αγοράς είναι εκεί, δίνοντάς μου μια καλή απόδοση της επένδυσης.

ΔΕΝ είμαι σνομπ της επωνυμίας ή της ετικέτας — δεν με νοιάζει ποιος το έφτιαξε, αν είναι δημοφιλές ή αν είναι ωραίο. Πραγματικά δεν έχει καμία διαφορά για μένα. Συχνά ψάχνω για εξαιρετικές επιλογές που δεν έχουν κίνητρο για την επωνυμία, επειδή θα είναι πιο προσιτές. Και συνήθως, αυτές οι επώνυμες επωνυμίες υψηλών προδιαγραφών χρεώνουν ένα απίστευτο ποσό μόνο για την ετικέτα ή το λογότυπό τους.

Είμαι λίγο σνομπ της ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ρούχων. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δείχνεις πολύ καλύτερα από κάποιον που το ντύσιμο του κοστίζει περισσότερο από το δικό σου. Φοράω ρούχα που μου φαίνονται καλά, οπότε όταν βλέπω όλους εκείνους τους τύπους να φορούν τα λεγόμενα «cool» επώνυμα ρούχα, πρέπει να γελάσω στον εαυτό μου γιατί φαίνομαι ωραία και μοιάζουν με πατάτα.

Στην πραγματικότητα, εννέα στις δέκα φορές, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι μάρκα φοράτε. Προφανώς, γνωρίζουν τη μάρκα όταν τη δημοσιεύετε στα social media, μαζί με την τιμή. Ακόμη, Οι περισσότεροι άνθρωποι στο κοινό θα παρατηρήσουν μόνο εάν τα ρούχα σας φαίνονται καλά και ταιριάζουν καλά. Αυτό είναι σημαντικό – όχι ποιος σχεδιαστής.

Ο Χάρβεϊ Spectre από το σόου “Suits” δεν φαίνεται ποτέ χωρίς άψογο κοστούμι και άψογα πρότυπα περιποίησης. Αποπνέει την αρχή ότι για να κερδίσετε τον σεβασμό, σεβαστείτε πρώτα τον εαυτό σας. Η εικόνα και η εντύπωση είναι πιο σημαντικά. Σίγουρα δεν χρειάζεστε ένα τρελά ακριβό κοστούμι, αλλά ντύσου με σκοπό και φρόντισε τον εαυτό σου.

Οι πρώτες εντυπώσεις διαρκούν. Ξεκινάς πίσω από την οκτώ μπάλα που δεν θα φτάσεις ποτέ μπροστά.

Οι πρώτες εντυπώσεις διαρκούν. Ξεκινάς πίσω από την οκτώ μπάλα που δεν θα φτάσεις ποτέ μπροστά.

Και ενώ το να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο, η πρώτη εντύπωση μπορεί να είναι και η τελευταία. Στην πρώτη συνάντηση, Οι άλλοι αξιολογούν το 90% της προσωπικότητάς σας από τα ρούχα σας. Είναι η ανθρώπινη ψυχολογία. Σκεφτείτε το – όλοι το ξέρουμε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που καταβάλλουμε επιπλέον προσπάθεια στα ντυσίματα μας σε ειδικές μέρες.

Κάθε ρούχο μιλάει για το ποιος το φοράει, από την εφαρμογή μέχρι τα αξεσουάρ. Η εφαρμογή εκφράζει το πώς νιώθει ο χρήστης για το σώμα του. Αντίθετα, τα αξεσουάρ μπορούν να εκφράσουν πεποιθήσεις, απόψεις ή αν είναι σφιγμένος ή χαλαρός. Αφού φοράει διάφορα ρούχα όλα αυτά τα χρόνια, ένας άντρας μαθαίνει ποιο είδος ρούχου ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά του.

Το πιο κρίσιμο σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι έχετε τη δύναμη. Οι επιλογές ρούχων σας καθορίζουν τον τόνο, το μήνυμα και την αίσθηση που θέλετε να μεταδώσετε. Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε να φοράτε ρούχα και αξεσουάρ σε κάνει να νιώσεις και να φαίνεσαι σαν ένα εκατομμύριο δολάρια, σαν τον μάγκα στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Ό,τι σπείρεις θερίζεις, γι’ αυτό χαλαρώστε και πειραματιστείτε. Αυτό το χρώμα; Αυτό το μοτίβο; Αυτό το κομμάτι της υπογραφής; Αυτός ο νέος τρόπος να φορέσεις κάτι παλιό; Η μόδα είναι ένα remix ενός remix ενός remix — φορέστε το προς όφελός σας.

Bir cevap yazın