Στην τάση; Big & Baggy Fits for Men – Alpha M

1
Στην τάση;  Big & Baggy Fits for Men – Alpha M
Η συσχέτιση μεταξύ των όρων «μοντέρνο» και «καλό» είναι θολή. Αυτό που θεωρείται μοντέρνο έχει να κάνει περισσότερο με τις πολιτιστικές τάσεις παρά οτιδήποτε άλλο – το αν ένα ντύσιμο είναι «καλό» εξαρτάται από το προσωπικό γούστο. Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος μέτρησης γιατί είναι μια εγγενώς υποκειμενική έννοια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τάση στα φαρδιά ρούχα.

Η μόδα περνάει από κύκλους, αλλά αυτή η τρέχουσα μόδα φαρδιά ρούχα δεν είναι ελκυστική σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή. Αυτή η τάση για φαρδιά ρούχα είναι λιγότερο ελκυστική από τα πιο προσαρμοσμένα ρούχα και το να φοράτε ρούχα που ταιριάζουν με την σωματική διάπλαση, το σχήμα και τον τόνο του δέρματος ενός ατόμου θα είναι πάντα μοντέρνα. Εφαρμογές και χρώματα πρέπει να συμπληρώνουν τη σωματική διάπλαση ενός ατόμου και οι χρωματισμοί είναι οι πιο κολακευτικοί.

Τούτου λεχθέντος, οι άνθρωποι πρέπει να φορούν αυτό που φορούν άνετα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για τις προτιμήσεις του στο ντύσιμο ή στο στυλ του. Οι άνθρωποι πρέπει να φορούν ό,τι αισθάνονται άνετα και να νιώθουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα ρούχα πρέπει να κάνουν ένα άτομο να νιώθει και να φαίνεται πιο ζωντανό. Τα κολακευτικά ρούχα πρέπει να σημαίνουν αυτό με το οποίο αισθάνεται άνετα ένα άτομο και το κάνει να νιώθει πιο σίγουρο όταν φοράει.

Έχει συμβεί μια στροφή από το ντύσιμο στο να ντύνεται κανείς στο να ντύνεται αυτό που του αρέσει ή του αρέσει. Πολλαπλοί τύποι στυλ μπορούν να αναμειχθούν και να εξακολουθούν να είναι δροσεροί παράλληλα μεταξύ τους, σύμφωνα με το καθορισμένο ενδιαφέρον τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό, καθώς οι άνθρωποι βλέπουν τις τάσεις και τη μόδα να εμφανίζονται στις ροές τους – βλέποντας τους άλλους να αρέσουν οι ίδιες τάσεις με εσάς. Η ομορφιά της σύγχρονης μόδας είναι ότι είναι παντού. Μπορείτε να ντύνεστε σχεδόν από οποιαδήποτε εποχή με τη δική σας ανατροπή και κανείς δεν θα βάλει μάτι.

Ακούμε συνεχώς ότι τα slim fit είναι εκτός μόδας. Ωστόσο, τα παντελόνια και τα πουκάμισα με λεπτή εφαρμογή (όχι στενά) είναι πανταχού παρόντα και εξακολουθούν να είναι best seller για τα κύρια καταστήματα ρούχων όπως το American Eagle. Η λεπτή εφαρμογή δεν είναι εκτός μόδας – υπάρχουν απλώς και άλλες επιλογές. Βλέπω πολύ περισσότερους άντρες να φορούν καθημερινά παντελόνια και εφαρμοστά πουκάμισα από οτιδήποτε άλλο – πώς λοιπόν η λεπτή εφαρμογή είναι εκτός μόδας; Ακριβώς επειδή μια εξειδικευμένη ομάδα του Gen Z δεν το επιλέγει;

Τρίβομαι με λάθος τρόπο όταν κάποιος λέει ότι κάτι είναι μέσα ή εκτός μόδας. Το να λες κάτι είναι μέσα ή εκτός μόδας είναι βασικά να δίνεις «άδεια» να φορέσεις κάτι ή να αποθαρρύνεσαι να φορέσεις κάτι χωρίς συμμόρφωση. Σκεφτείτε τα σούπερ φαρδιά ρούχα των 90s. Αλλά ακόμα και τότε, με τα τζιν JNCO, τα προσαρμοσμένα ρούχα της δεκαετίας του ’60 έμοιαζαν κομψά. Τα ρούχα προσαρμοσμένα στις αναλογίες ενός ατόμου μπορούν σχεδόν πάντα να φαίνονται καλά ΚΑΙ να είναι με στυλ.

Τα περισσότερα trends αγκαλιάζονται από τα παιδιά μιας αντίστοιχης εποχής. Θα καταλήξετε να μην είστε ένα από αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή, επομένως αυτές οι τάσεις δεν είναι πλέον προσβάσιμες σε εσάς – τουλάχιστον, δεν θα έχουν νόημα. Σίγουρα, μπορείτε ακόμα να συνδυάζεστε με εκείνους στα 20 τους καθώς περνάτε στα 30 σας. Αλλά καθώς προχωράς στα 40 σου, όχι πια. Και αυτό είναι μια χαρά. Θα δείτε ότι αυτοί οι κανόνες ντυσίματος αρχίζουν να αλλάζουν καθώς νεότεροι άνδρες έρχονται στη σκηνή.

Τα βασικά βασικά προϊόντα μόδας είναι αρκετά αδιαμφισβήτητα – ακόμα κι αν δεν είναι στην τάση. Τα τζιν με λεπτή εφαρμογή με κουμπιά oxford και μπότες θα σας βάλουν σε μια κομψή αλλά κανονική κατηγορία. Έχει να κάνει με την εύρεση της ισορροπίας μεταξύ μοντέρνου και όχι απαραίτητα μοντέρνου, ώστε να φαίνεστε όμορφα… και να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να ξαναμάθετε πώς πρέπει να ταιριάζει το τζιν σας.

Με την επανεμφάνιση των φαρδιά τζιν (και των ρούχων γενικότερα), μπορούμε να δούμε ότι η μόδα έρχεται σε κύκλους. Τα 90s φαρδιά τζιν έσβησαν για λίγο, αλλά τώρα οι νέες γενιές βλέπουν όλα τα cool pix από τα 90s με φαρδιά εφαρμογή. Το μιμούνται. Αλλά μπορώ να το προσθέσω Η εφαρμογή στα πρότυπα δεν είναι της μόδας αυτές τις μέρες – όλα μοιάζουν να είναι έξω από το παράθυρο. Οι άνθρωποι φορούν αυτό που νιώθουν άνετα.

Ντύστε την ηλικία σας αλλά αξεσουάρ για νέους. Δεν μπορώ να φορέσω εμβληματικές εμφανίσεις των 90s. Αλλά μπορώ να βγάλω μερικά σύγχρονα γυαλιά ηλίου, αθλητικά παπούτσια και καπέλα (καλά, τα καπέλα δεν είναι για μένα, αλλά ίσως για εσάς). Σε αυτό το σενάριο των 90s, δεν θα φορούσα τίποτα φανταχτερό ή streetwear.

Οπότε ναι, Η ατομική έκφραση ευνοείται επί του παρόντος έναντι ενός συλλογικού συνόλου κανόνων ή κατευθυντήριων γραμμών. Τα προφίλ προσαρμογής αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά ένα άτομο μπορεί πάντα να δείχνει ωραίο με ρούχα που ταιριάζουν. Οι εποχές του slim-fit όλα έχουν περάσει, με τις περισσότερες επωνυμίες να εξερευνούν και να αγκαλιάζουν ευρύτερες σιλουέτες. Πολλές από τις ιδέες της εποχής της δεκαετίας του ’90 (αντι-μόδας) επιστρέφουν, όπως ακριβώς η τάση της δεκαετίας του ’80 επηρέασε την προηγούμενη δεκαετία.

Με τη συνεχή ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καμία γενική εμφάνιση δεν είναι μοντέρνα που επιδιώκουν οι άντρες. Οι άνδρες θα βελτιώσουν τα γούστα τους και την αίσθηση του προσωπικού στυλ, δημιουργώντας φυσικά τον διαχωρισμό και μια έκρηξη διαφορετικών εμφανίσεων. Και οι νεότεροι άνδρες με διαφορετικά υπόβαθρα και προοπτικές έχουν άλλες ιδέες για το τι φαίνεται καλό στη μόδα.

Bir cevap yazın