Τα 15 καλύτερα δωρεάν πρότυπα για τη δημιουργία μενού εστιατορίων και καφέ

4
Τα 15 καλύτερα δωρεάν πρότυπα για τη δημιουργία μενού εστιατορίων και καφέ

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση για το εστιατόριο ή το καφέ σας. Σε τελική ανάλυση, είναι μια επιχείρηση και πρέπει να έχει μια σταθερά επώνυμη εμφάνιση για να έχει απήχηση στους πελάτες.

Φυσικά, πρέπει να έχετε και εξαιρετικό φαγητό, αλλά κανείς δεν θα περάσει από την πόρτα εάν δεν προσφέρετε κάτι ελκυστικό τόσο για το μάτι όσο και για το στομάχι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σύνθεση ενός μενού υψηλής ποιότητας είναι τόσο σημαντική. Και σκοπεύουμε να σας βοηθήσουμε με αυτό σήμερα, προσφέροντάς σας μια συλλογή με περισσότερα από 15 δωρεάν πρότυπα μενού εστιατορίων και καφέ.

Το καθένα θα μιλήσει σε διαφορετικούς τύπους εγκαταστάσεων, οπότε ελπίζουμε ότι θα βρείτε κάτι που λειτουργεί για το εστιατόριο σας.

Το πακέτο προτύπων δωρεάν μενού περιλαμβάνει δύο διαφορετικά μεγέθη μενού και είναι πλήρως επεξεργάσιμο τόσο στο Illustrator όσο και στο Photoshop. Διαθέτει απλό σχεδιασμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο μενού εστιατορίου και είναι πλήρως έτοιμο για εκτύπωση.

Πρότυπο μενού Cafe Photoshop PSD AI

Το πρότυπο Μενού Εστιατορίου είναι πολλαπλών χρήσεων, αν και τα δείγματα εικόνων επικεντρώνονται στο σούσι. Το πρότυπο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο εστιατορίου, καφέ ή μπιστρό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για σπα ή ξενοδοχείο. Συνοδεύεται από αρχείο Illustrator και Photoshop και είναι πλήρως εκτυπώσιμο στα 300 dpi.

Πρότυπο μενού εστιατορίου Photoshop PSD AI EPS

Το πρότυπο μενού του εστιατορίου τυπογραφίας είναι το λιγότερο συναρπαστικό. Είναι ένα πλήρως επεξεργάσιμο αρχείο PSD και έχει την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση για παμπ ή καφέ. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε προσαρμοσμένες εικόνες και γραμματοσειρές και να προσφέρετε μια ποικιλία από στοιχεία μενού με ευκολία.

Πρότυπο μενού εστιατορίου τυπογραφίας Photoshop PSD

Τώρα, αυτό το πρότυπο μενού είναι αξιολάτρευτο. Διαθέτει εικονογραφήσεις φαγητού για να δημιουργήσει μια συνεκτική εμφάνιση ιδανική για μπιστρό ή καφέ. Έρχεται με δωρεάν γραμματοσειρές, μπορεί να επεξεργαστεί στο Photoshop και μπορεί να εκτυπωθεί στα 300dpi.

Εικονογραφημένο πρότυπο μενού εστιατορίου Photoshop PSD

Αφήστε το φαγητό σας να μιλήσει με αυτό το μινιμαλιστικό πρότυπο μενού. Έχει μπροστινό και πίσω σχέδιο, μερικές διαφορετικές επιλογές μεγέθους, είναι εύκολο να το επεξεργαστείτε και μπορείτε να το προσαρμόσετε με τις δικές σας εικόνες, γραμματοσειρές και γραφικά. Έρχεται ακόμη και με ένα πρότυπο επαγγελματικής κάρτας μπόνους.

Μινιμαλιστικό πρότυπο μενού Photoshop PSD

Το πρότυπο μενού Bakery είναι απλό και δεν αφήνει την άνθηση του εξωτερικού σχεδιασμού να εμποδίσει τη μετάδοση των σημαντικών πληροφοριών: τι προσφέρετε και πόσο κοστίζει. Προσαρμόστε με γραμματοσειρές και χρώματα της επιλογής σας. Αυτό το πρότυπο είναι σε μορφή PSD.

Πρότυπο μενού Bakery Photoshop PSD

Το πρότυπο Mockup Menu Table Tent Menu διευκολύνει τη δημιουργία ενός σχεδίου μενού επιτραπέζιας σκηνής χωρίς φασαρία. Το σχέδιο είναι εντυπωσιακό και θα φαινόταν υπέροχο σε ένα τραπέζι σε μια παμπ ή μπαρ. Το αρχείο PSD είναι πλήρως στρωμένο και μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πρότυπο Πρότυπο Photoshop PSD με το μενού Επιτραπέζια Σκηνή

Αν ψάχνετε για κάτι εορταστικό για την περίοδο των γιορτών, αυτό το πρότυπο μενού Χριστουγέννων είναι ιδανικό. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε εποχιακές προσφορές που θέλετε να παρουσιάσετε με διασκεδαστικό τρόπο. Ή αν θέλετε απλώς να δώσετε στο μενού σας μια ανανέωση των διακοπών.

Πρότυπο μενού Χριστουγέννων Photoshop PSD

Το Retro Menus είναι ένα πακέτο προτύπων που περιλαμβάνει αρχεία Illustrator και Photoshop που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε ρετρό εστιατόριο ή εστιατόριο. Τα αρχεία περιλαμβάνουν καλά οργανωμένα επίπεδα και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις εικόνες, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές. Αυτά τα αρχεία εκτυπώνονται επίσης εύκολα.

Πρότυπα ρετρό μενού Photoshop PSD AI

Αυτό το πρότυπο μενού αποπνέει τάξη. Περιγράφεται ως μενού κρύου ποτού, το οποίο θα μπορούσα εύκολα να δω ότι χρησιμοποιείται ως ένθετο μενού για την προβολή προσφορών κρασιού και μπύρας. Αυτό το αρχείο PSD είναι προσαρμόσιμο και εκτυπώσιμο.

Πρότυπο μενού Bar & Cafe Drinks Photoshop PSD

Ενημερώστε τους πελάτες σας τι προσφέρετε γρήγορα με αυτό το πρότυπο μενού τροφίμων φορτηγών. Σχέδια εμπρός και πίσω, έτοιμα για εκτύπωση και πλήρως προσαρμόσιμα, αυτό το πρότυπο αφήνει τα αφράτα πράγματα σε άλλα σχέδια και αφήνει το φαγητό σας να κάνει την πραγματική εντύπωση εδώ.

Ρουστίκ πρότυπο μενού Photoshop PSD

Το πρότυπο PSD Menu Restaurant είναι ένας κομψός τρόπος για να παρουσιάσετε το μενού σας στους θαμώνες χωρίς να εμποδίζονται πολλά επιπλέον σχεδιαστικά στοιχεία. Είναι εύκολο να προσαρμοστεί και θα ήταν κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων.

Πρότυπο μενού εστιατορίου Photoshop PSD

Αυτό το μενού αφίσας φαγητού έχει μια vintage ατμόσφαιρα που θα φαινόταν υπέροχη σε μια καφετέρια, καφετέρια ή ακόμα και σε ένα ασυνήθιστο μπαρ χυμών. Είναι απλό αλλά και εξελιγμένο. Αυτό το αρχείο PSD μπορεί να εκτυπωθεί σε δύο μεγέθη και έχει καλά οργανωμένα επίπεδα για ευκολότερη επεξεργασία.

Vintage αφίσα Μενού φαγητού Photoshop PSD

Εδώ είναι ένα άλλο μενού εμπνευσμένο από ρετρό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε δείπνο ή εστιατόριο. Το αρχείο PSD περιλαμβάνει δύο πρότυπα για το μπροστινό και το πίσω μέρος του μενού που είναι εύκολο να προσαρμόσετε. Μπορείτε να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές και να προσθέσετε εύκολα τις δικές σας εικόνες.

Πρότυπο φυλλάδιων ρετρό μενού τροφίμων εστιατορίου Photoshop PSD

Το πρότυπο μενού “Beautiful Restaurant” είναι ιδανικό για ιταλικό εστιατόριο ή ψητοπωλείο. Ο συνδυασμός σκούρων χρωμάτων και οι κομψές κεφαλίδες διευκολύνουν την οργάνωση του μενού χωρίς να συντρίβετε τους πελάτες με πληροφορίες. Υπάρχει επίσης χώρος για να συμπεριλάβετε εικόνες από τα καλύτερα πιάτα σας.

Πρότυπο μενού όμορφου εστιατορίου Photoshop PSD

Μπορώ να φανταστώ ότι το πρότυπο μενού ρουστίκ φαγητού χρησιμοποιείται για μπέργκερ, εστιατόριο μπάρμπεκιου ή ψητοπωλείο. Έχει αυτές τις γνωστές έντονες, γραφικές κεφαλίδες, εικονικές γραμματοσειρές και ένα γενικό θέμα της παλιάς σχολής που μιλάει αμέσως στους πελάτες.

Μενού Rustic Food Photoshop PSD AI

Το Grill Restaurant Menu είναι ιδανικό για εστιατόρια μπάρμπεκιου ή ψητοπωλείων και είναι εύκολο να το επεξεργαστείτε, χάρη στο καλά οργανωμένο διανυσματικό αρχείο. Αυτό κρατά τα πράγματα απλά, αλλά όταν μιλάτε για μπάρμπεκιου, δεν χρειάζεται να προσφέρετε περισσότερα από το πιάτο και την τιμή.

Γκριλ Εστιατόριο μενού διανυσματικό πρότυπο εικονογράφο EPS

Αυτό το ελάχιστο πρότυπο μενού εστιατορίου είναι αριστοκρατικό διαρκώς. Το κομψό ανθίζει ξεχωριστές ενότητες μενού και το ίδιο το αρχείο είναι σε μορφή Illustrator και προσαρμόζεται εύκολα για το εστιατόριό σας. Δεν χρειάζονται γραφικά εδώ.

Πρότυπο μενού Minimal Restaurant Photoshop PSD AI

Εδώ είναι ένα άλλο μενού επιτραπέζιας σκηνής που μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο στολισμό για εστιατόρια και οικογενειακά εστιατόρια. Αυτό το αρχείο PSD είναι πλήρως επεξεργάσιμο, ώστε να μπορείτε να το ανταλλάξετε καθώς αλλάζουν στοιχεία μενού ή ειδικές προσφορές.

Πρότυπο μενού φαγητού για επιτραπέζια σκηνή του εστιατορίου Photoshop PSD

Έξι πρότυπα μενού εστιατορίου (Δωρεάν, Photoshop PSD)

Τελευταία στη λίστα μας είναι μια συλλογή από 6 πρότυπα μενού εστιατορίων. Καθένα έχει σχεδιαστεί για διαφορετική θέση εστιατορίου και είναι πλήρως προσαρμόσιμο για την κατάστασή σας. Τα αρχεία είναι σε μορφή PSD και συνοδεύονται από τις γραμματοσειρές και τις εικόνες που απεικονίζονται στα δείγματα.

Έξι πρότυπα μενού εστιατορίου Photoshop PSD


Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα μενού για ένα εστιατόριο ή καφετέρια, αυτή η συλλογή δωρεάν προτύπων θα σας διευκολύνει α) να βρείτε ένα σχέδιο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και β) να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Καλή τύχη!

Bir cevap yazın