Τι Είσαι Ευγνώμων που αφαιρέθηκε ο Θεός;

2
Τι Είσαι Ευγνώμων που αφαιρέθηκε ο Θεός;

Ένα Τίμιο Ταξίδι

Τι Είσαι Ευγνώμων που αφαιρέθηκε ο Θεός;

Τι Είσαι Ευγνώμων που αφαιρέθηκε ο Θεός;

Πλήρης Αντανάκλαση Ζωής: 15 Νοεμβρίου

Το 2010 ήταν η χρονιά που η ανεξάρτητη ενηλικίωση μου χτύπησε την πόρτα. Ξεκινώντας την πρώτη μου δουλειά ως καθηγητής σε μια νέα πόλη, βρέθηκα μακριά από όλα και όλους όσους γνώριζα. Για να μην αναφέρω, επίσης ανέρρωσα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, επομένως οι ικανότητές μου και το επίπεδο ενέργειάς μου δεν είχαν επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Ενώ ήμουν ανήσυχος και ελαφρώς διστακτικός να είμαι εντελώς μόνος μου, άρχισα να αγαπώ την ελευθερία που συνεπάγεται. Ο Θεός είχε αφαιρέσει πολλά από αυτά που γνώριζα στην καθημερινή ζωή. Και υπήρχε τώρα μια ταραχή στην καρδιά μου για να βρω ένα σπίτι στην εκκλησία. Ήθελα να μελετήσω τον Λόγο του Θεού και να μάθω περισσότερα για τον Σωτήρα μου.

Για δύο χρόνια, ο Θεός μου έδειξε την αξία του να είμαι μόνος. Είχα χρόνο να επενδύσω στη σχέση μου με τον Κύριο με λίγους περισπασμούς εκτός από τη δουλειά. Είχα την ευκαιρία να εμπλακώ στην εκκλησία, να κάνω νέες σχέσεις που δεν ήταν συνδεδεμένες με κανέναν ή τίποτα που ήξερα πριν, και μπορούσα να διαβάζω και να γράφω περιοδικά κάθε μέρα καθώς μελετούσα τον Λόγο του Θεού.

Ήταν σίγουρα δύσκολο και μοναχικό μερικές φορές, αλλά ήταν επίσης μια τεράστια ευλογία να βασίζομαι στον Κύριο στη μοναξιά μου. Ήταν μια περίοδος έντονης και χρειαζόταν ανάπτυξη. Εκείνος ο χρόνος με προετοίμασε για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει και έθεσε το πλαίσιο για πολλές από τις συνήθειες που συνεχίζω να κουβαλάω σήμερα στον περίπατό μου με τον Κύριο.

Κοιτάζοντας πίσω, είμαι ευγνώμων που ο Θεός αφαίρεσε πολλά από όσα ήξερα εκείνη την εποχή της ζωής. Οι δυσκολίες μου ήταν καλές για μένα, και ο Θεός αφαιρώντας τόσα πολλά από αυτά που ήξερα, μου επέτρεψε να πλησιάσω πιο κοντά στον Σωτήρα Μου.

Ήταν καλό για μένα να ταλαιπωρηθώ για να μάθω τα διατάγματά σου. Ο νόμος από το στόμα σου είναι πιο πολύτιμος για μένα από χιλιάδες κομμάτια ασημιού και χρυσού.

Ψαλμός 119:71-72

Εξέτασα τους δρόμους μου και έστρεψα τα βήματά μου προς τα διατάγματά σου. Θα σπεύσω και δεν θα καθυστερήσω να υπακούσω στις εντολές σου.

Ψαλμός 119:59-60


Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχει αφαιρέσει ο Θεός κάτι από τη ζωή σας που κατέληξε να είναι ευλογία; Πού μπορείτε να κοιτάξετε πίσω και να ευχαριστήσετε τον Θεό για αυτήν την απομάκρυνση;


Φωτογραφία από Kunj Parekh επί Ξεβιδώστε

Bir cevap yazın