Το κοριτσάκι βοηθά το αγόρι που δέχεται εκφοβισμό χρησιμοποιώντας το τελευταίο του επίδομα για να του αγοράσει σχολικά είδη

2
Το κοριτσάκι βοηθά το αγόρι που δέχεται εκφοβισμό χρησιμοποιώντας το τελευταίο του επίδομα για να του αγοράσει σχολικά είδη

*Η επιλεγμένη εικόνα περιέχει φωτογραφία από RODNAE Productions

Όταν ο Erian Pierre είδε έναν συμμαθητή του να εκφοβίζεται, ήξερε ότι έπρεπε να βοηθήσει.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Έριαν είναι σοφή.

Γιατί ένα νεαρό αγόρι δεχόταν εκφοβισμό στο σχολείο

στυλό, μολύβια, πινέλα σε ατσάλινα δοχεία
Φωτογραφία από Pixabay

Η Έριαν παρατήρησε ότι ένα αγόρι στην τάξη της διαλέγονταν κάθε μέρα επειδή το ζητούσε δανειστεί προμήθειες από τους συνομηλίκους του στο σχολείο.

«Υπάρχει λοιπόν ένα αγόρι στην τάξη της μικρής μου αδερφής που το επιλέγουν οι συμμαθητές της», είπε ο Έριαν. αδελφή είπε ο Κρίσταν. «Μερικές φορές τους ρωτάει αν μπορεί να δανειστεί μερικά από τα σχολικά τους είδη για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις εργασίες του. Και αντί να μοιράζονται, όπως θα κάναμε οι περισσότεροι από εμάς, είτε θα τον αγνοούσαν, θα προσποιούνταν ότι δεν το έχουν, είτε απλώς θα έλεγαν όχι όλοι μαζί. Ένας από τους μαθητές μάλιστα φώναξε «Σταμάτα να του δίνεις πράγματα!»».

Τα κακά παιδιά παρακίνησαν τον Έριαν να παρέμβει.

Ο Έριαν πήρε ό,τι είχε απομείνει από το επίδομά της και το ξόδεψε σε σχολικά είδη για το αγόρι. Ήθελε να νιώθει ασφάλεια στο σχολείο και να μην χρειάζεται πλέον να ζητάει από τους άλλους να δανειστούν οτιδήποτε, κάτι που τον άφηνε πάντα ευάλωτο στον εκφοβισμό.

Το αγόρι που είχε απομονωθεί στο σχολείο λόγω της έλλειψης προμηθειών και της ανταπόκρισης των άλλων παιδιών έχει τώρα την ευκαιρία να νιώσει ότι περιλαμβάνεται μεταξύ των συνομηλίκων του.

Πώς ένα κορίτσι απέδειξε τη σημασία της προσφοράς ενός δανειστικού χεριού

Η Christan ήταν τόσο περήφανη για την αδερφή της, που τράβηξε μια φωτογραφία του Erian ανάμεσα στα στυλό, τους μαρκαδόρους και τα χρωματιστά μολύβια που αγόρασε με το επίδομα της και τη δημοσίευσε.

«Χρησιμοποιούσε το τελευταίο της επίδομα και του αγόρασε σχολικά είδη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί μήπως ζητήσει από αυτούς που αρνούνται να τον βοηθήσουν», έγραψε ο Christan.

«Αυτό με καθησυχάζει ότι ο κόσμος δεν είναι κακός. Το αγαπώ πολύ αυτό το κορίτσι. Έχει χρυσή καρδιά και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν από αυτήν. Είμαι περήφανος που την αποκαλώ τη βάση μου».

Η Έριαν παρατήρησε τον εκφοβισμό και αντί να σταθεί δίπλα και να επιτρέψει στο αγόρι να συνεχίσει να επιδοκιμάζεται, μπήκε μέσα. Ξόδεψε ακόμη και τις δικές της οικονομίες για να βοηθήσει το αγόρι μόνο από την καλοσύνη της καρδιάς της.

Ο Erian είναι ένα εμπνευσμένο παράδειγμα του τι πρέπει να κάνετε όταν παρατηρείτε ένα μειονεκτούν άτομο στην κοινότητά σας. Αντί να τους αγνοήσετε, προσφερθείτε να βοηθήσετε όπως έκανε ο Έριαν.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ:

Ρατσιστές νταήδες φωνάζουν ισλαμοφοβικές συκοφαντίες σε κορίτσι που την αποκαλούν «τρομοκράτη» — Περισσότεροι από 100 συμμαθητές της σηκώνονται για να την προστατέψουν

Bir cevap yazın