Το να ζεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ σου ή είναι απλώς ένας μύθος; – Alpha M

0
Το να ζεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ σου ή είναι απλώς ένας μύθος;  – Alpha M

Η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από αυτά τα εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία είναι να σας βοηθήσουν να γίνετε ο καλύτερος άνθρωπος, ο κουμπάρος, η καλύτερη εκπροσώπηση σας. Όπως έχω πει εκατομμύρια φορές, όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση, και αν μπορώ να σε βοηθήσω να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε πτυχή ή τομέα της ζωής σου, τότε νιώθω ότι έχω κάνει τη δουλειά μου. Έτσι, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στέλνω αυτά τα ενημερωτικά δελτία (και δημοσιεύω και τα βίντεό μου, για αυτό το θέμα).

Ένα αρκετά κοινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνω είναι από άνδρες που ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξουν τα πράγματα στον εαυτό τους και δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Σίγουρα, όλοι ΘΕΛΟΥΝ πράγματα. Οπότε αν έχετε τη φωνή στο κεφάλι σας που λέει, “ΘΕΛΩ xyz”, η νοητική δήλωση είναι κλειστή. Έχετε ολοκληρώσει τον στόχο του «θέλω».

Αλλάξτε τη φωνή για να πείτε, “ΘΑ xyz”, έτσι ώστε όταν καταλήξετε σε αυτή την κατάσταση, θα έχετε μια διανοητική ώθηση για να πετύχετε (αντί να πείτε, «ΜΑΚΡΙΒΩ να μπορούσα xyz» ή «ΘΕΛΩ να πω xyz». Ίσως αποτύχετε, αλλά θα μάθετε από αυτή την αποτυχία και την επόμενη φορά, «ΘΑ τα πάω καλύτερα».

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι η καλύτερη από τις καλύτερες από αυτές τις συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου αυτού του γεγονότος: Μπορώ να γίνω καλύτερος. Είμαι ακόμα ένα έργο σε εξέλιξη, καθώς Κανείς από εμάς δεν θα είναι ποτέ πραγματικά «τελειωμένος» κατά τη διάρκεια της ζωής του. Πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας πρώτα, τότε το κίνητρο για θετική αλλαγή θα έρθει πολύ πιο εύκολα. Το να πιέζεις τον εαυτό σου να βελτιωθείς και να διαπρέψεις είναι πολύ πραγματικό. Το να κυνηγάς την τελειότητα με την προσδοκία ότι μπορείς να την πετύχεις είναι απολύτως μύθος. Συνεχίστε να προσπαθείτε να γίνετε καλύτερος άντρας κάθε μέρα κάνοντας αυτά τα απλά και βασικά βήματα.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ να είσαι καλύτερος άνθρωπος δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ. Πρέπει πάντα να φροντίζεις τον εαυτό σου πνευματικά, πρέπει πάντα να φροντίζεις τους άλλους και πρέπει πάντα να διατηρείς την εσωτερική σου χαρά και δύναμη.

Φρόντισε το πνεύμα σου — Κάθε πραγματική αυτοβελτίωση ξεκινά με μια καλύτερη στάση. Είναι όλα σχετικά με τη νοοτροπία και την προοπτική σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή ότι η αυτοεκτίμησή σας έχει εκτοξευθεί, εστιάστε σε όλα τα εκπληκτικά θετικά χαρακτηριστικά που έχετε. Αλλάξτε τη νοοτροπία σας γιατί θα μπορούσατε να έχετε όλα τα χρήματα του κόσμου, αλλά αν έχετε μια άθλια στάση, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Η στάση σας για τον εαυτό σας είναι δύσκολο να αλλάξετε, αλλά όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους μόλις το αλλάξετε.

Φροντίστε τους ανθρώπους γύρω σας — Το επόμενο βήμα για να γίνεις καλύτερος άντρας είναι να είσαι καλύτερος κοινωνικά. Τώρα, δεν μιλάω για συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα μπόουλινγκ ή για παιχνίδι κρίκετ. Μιλάω για πιο βαθιές και πιο αυθεντικές σχέσεις με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας κύκλου. Δεν αναφέρομαι αυστηρά στους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, αλλά στους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή – αυτούς με τους οποίους δεν γνωρίζετε καν το όνομά τους.

Δώστε τους ένα «γεια», κάντε οπτική επαφή, χαμογελάστε τους και γίνετε πραγματικά ενδιαφέρον. Το χαμόγελο είναι τόσο απλό και πολλοί από εμάς δεν το χρησιμοποιούμε καν αυτό το εργαλείο – ποτέ δεν ξέρεις πότε το χαμόγελό σου ή το απλό σου «γεια» θα φτιάξει τη μέρα σε κάποιον. Ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα: κάντε κάτι ωραίο και ευγενικό για κάποιον κάθε μέρα και όχι λόγω της αναγνώρισης. Κάντε το γιατί αισθάνεστε υπέροχα!

Φρόντισε πού ζεις — Το να είσαι καλύτερος άντρας πρέπει να περιλαμβάνει και τον χώρο διαβίωσής σου. Ανεξάρτητα από το πόσο φανταχτερό ή ταπεινό, το πού ζείτε ή/και το πώς φροντίζετε αυτό που κατέχετε, μιλάει πολλά για τον χαρακτήρα σας. Το να είσαι καλύτερος άντρας στον χώρο διαβίωσής σου σημαίνει να καθαρίζεις τον εαυτό σου, να στρώνεις το κρεβάτι σου, να πλένεις τα πιάτα και να ζεις σε ένα οργανωμένο σπίτι. Διατηρήστε τη βόλτα σας καθαρή και αστραφτερή επίσης! Εάν ζείτε σε χάος και ακαταστασία, το να διατηρείτε το υπόλοιπο της ζωής σας τακτοποιημένο και να λειτουργείτε αποτελεσματικά και αποδοτικά είναι πολύ δύσκολο.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ είναι λιγότερο σημαντικά στην «καθολική κλίμακα», αλλά το καθένα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε καλύτερο άντρα.

Φροντίστε τον εαυτό σας σωματικά — Το πρώτο από αυτά τα τρία βήματα είναι το FITNESS. Βάλτε τον εαυτό σας σε φόρμα. Αν έχετε αναβάλει να φροντίσετε τον εαυτό σας σωματικά, υπάρχει δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το ΤΩΡΑ για να ξεκινήσετε. Θυμηθείτε, το σώμα σας είναι ο ναός σας. Απλώς σκεφτείτε πόσο καιρό σκέφτεστε να αποκτήσετε φόρμα, να τρώτε πιο υγιεινά, να κόψετε το κάπνισμα, να φροντίσετε το σώμα σας ή πολλά άλλα. Σκεφτείτε αν ξεκινούσατε τότε που θα ήσασταν τώρα! Κύριοι, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το ΑΜΕΣΑ για να ξεκινήσετε.

Ανεβάστε το παιχνίδι περιποίησης σας — Ξεκινήστε ένα σταθερό πρόγραμμα περιποίησης για να γίνετε καλύτερος άντρας. Αυτό το σχήμα θα πρέπει περιλαμβάνει μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που περιλαμβάνει πλύσιμο του προσώπου σας 2 φορές την ημέρα, ενυδάτωση μέρα και νύχτα και απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα. Εάν ξεκινήσετε τώρα, θα πληρώσει μέρισμα στο μέλλον. Επίσης, συμπεριλάβετε τα βήματα ξυρίσματος, τσιμπιδώματος και κοπής, τα οποία εβδομαδιαίες προτάσεις περιλαμβάνω:

  • Ξυρίζοντας τα πόδια, τα χέρια, το στήθος και τους όρχεις σας στο ντους
  • Χρησιμοποιώντας το εργαλείο περιποίησης χωρίς εξάρτημα για τις μασχάλες, τον καβάλο και τα μάγουλά σας
  • Τσιμπίγοντας τα φρύδια σας
  • Αφαιρέστε τις τρίχες της μύτης σας με ένα τρίμερ
  • Κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών των ποδιών και των χεριών σας
  • Ξύρισμα για να περιγράψετε τα γένια σας
  • Δύο φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο περιποίησης με σετ προσάρτησης 2 mm, εάν έχετε καλαμάκια επώνυμων σχεδιαστών

Αναβαθμίστε το στυλ σας – Το να αγκαλιάζεις το προσωπικό σου στυλ είναι άλλο ένα βήμα για να είσαι καλύτερος άντρας. Ξεκινήστε με αυτό που φοράτε πιο συχνά—αναβαθμίστε τα παπούτσια σας, για παράδειγμα, αλλά μην αγοράζετε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάθονται στη ντουλάπα σας και μαζεύουν σκόνη. Ίσως αναβαθμίσετε το τζιν σας σε ένα ζευγάρι που σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι ένα απλό μέρος για να ξεκινήσετε. Έτσι μόλις αγοράσετε ένα βασικό αντικείμενο, τότε μπορείτε να επεκταθείτε στην αγορά ειδών πέρα ​​από τα απαραίτητα. Ακολουθεί μια λίστα με τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας:

Το να είσαι καλύτερος άνθρωπος περιλαμβάνει την ολοκλήρωση αυτών των έξι απλών βημάτων, αλλά όλα ξεκινούν από το πρώτο βήμα – νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Δεν μπορώ να σε κάνω να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου – αυτή είναι η δουλειά σου. Η ευθύνη είναι δική σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι πολύτιμος και αξίζει τον κόπο.

Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να αντιμετωπίζετε τους άλλους με αξιοπρέπεια και σεβασμό και να ζείτε σε ένα περιβάλλον χωρίς ακαταστασία, ώστε να έχετε την ελευθερία να προχωρήσετε σε κάθε πτυχή και τομέα της ζωής σας. Έπειτα, πρόκειται για τη φυσική φροντίδα του σώματός σας, την αναβάθμιση του παιχνιδιού περιποίησης, ξεκινώντας με την περιποίηση της επιδερμίδας και μετά την αναβάθμιση του στυλ σας. Είναι αρκετά απλό. Είναι αρκετά βασικό. Και θα εκπλαγείτε με το πόσο σίγουροι θα νιώσετε ότι εξελίσσεστε σε καλύτερο άντρα — και πώς μπορείτε να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας!

Bir cevap yazın