Υπάλληλος του Burger King σώζει μια διαβητική γυναίκα που προσβάλλει τα λόγια της στο παράθυρο Drive-Thru

3
Υπάλληλος του Burger King σώζει μια διαβητική γυναίκα που προσβάλλει τα λόγια της στο παράθυρο Drive-Thru

Ένα ανεπιτήδευτο απόγευμα Τετάρτης στο Τέξας, η Ρεμπέκα Μπόενινγκ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο όταν η καρδιά της άρχισε να τρέχει και άρχισε να τρέμει. Γνωρισμένη με τα συμπτώματα του διαβήτη της, η Boening – ηλικίας 61 ετών – πήγε γρήγορα στην πλησιέστερη έξοδο και οδήγησε σε ένα εστιατόριο Burger King.

Για καλή της τύχη, μια ιδιαίτερα στοχαστική και πολυμήχανη Τίνα Χάρντι εργαζόταν στο μητρώο εκείνη την ημέρα. Ο Χάρντι, ο οποίος έχει έναν διαβητικό σύζυγο, μπόρεσε να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να βοηθήσει την Μπόενινγκ όταν το χρειαζόταν περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ένας ανώνυμος άντρας ταΐζει τους άστεγους τη νύχτα ντυμένος ως Spider-Man

είπε ο Χάρντι στην τοπική δημοσίευση του Χιούστον Χρον ότι “[Boening’s] η φωνή ήταν τρεμάμενη και μουρμούρισε λίγο» όταν παρήγγειλε, και ότι ανέφερε τη διαβητική της κατάσταση. Γνωρίζοντας ακριβώς τι να κάνει, ο Χάρντι έφτιαξε γρήγορα ένα παγωτό και το όρμησε στο Μπόενινγκ με το αυτοκίνητό της, γνωρίζοντας ότι χρειαζόταν τη γρήγορη ζάχαρη.

Going Over and Beyond

(ABC News)

Στη συνέχεια, ο Χάρντι είπε στον Μπόενινγκ να παρκάρει κοντά στο παράθυρο για να μπορέσει να συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση, παρόλο που ήταν επίσης στο ρολόι εκείνη την ώρα. Ο Χάρντι παρακολουθούσε στενά την Μπόενινγκ καθώς τα επίπεδα γλυκόζης της ομαλοποιούνταν και περίμενε μέχρι να μειωθεί η κίνηση στο παράθυρο οδήγησης.

Όταν η Μπόενινγκ επέστρεψε στο παράθυρο για να ευχαριστήσει τον Χάρντι, ζήτησε να μιλήσει με τον μάνατζέρ της και αμέσως μετά, ρώτησε αν μπορούσε να τραβήξει μια φωτογραφία του Χάρντι για να μοιραστεί την ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Όλοι στο Burger King αγνοούν έναν απελπισμένο άντρα καθώς κλαίει σε ένα τραπέζι – Να γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί απλώς να κοιτάξει μακριά και να αγνοήσει την κατάσταση

Boening έκανε α Θέση στο Facebook αργότερα εκείνη την εβδομάδα, στο οποίο παρουσίασε λεπτομερώς τα μήκη στα οποία πήγε ο Χάρντι για να τη βοηθήσει και μοιράστηκε τη φωτογραφία της που ζήτησε να τραβήξει μετά τη συνάντησή τους. Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, με πάνω από 230.000 κοινοποιήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια που επαινούσαν τον Χάρντι.

Ένα τέτοιο σχόλιο λέει: «Ήταν μια υπέροχη ιστορία. Ο εγγονός μου είναι επίσης διαβητικός. Μπορεί να συμβεί γρήγορα».

Αυτή η πράξη άγγιξε τις καρδιές πολλών

Πολλοί άλλοι μπόρεσαν να συσχετιστούν με την ιστορία και μοιράστηκαν την εκτίμησή τους για τους άχαρους τοπικούς ήρωες όπως η Tina Hardy. Ο Χάρντι είπε στον Chron «Ήταν χαρά να τη βοηθήσω. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση στην ιστορία».

Στην ανάρτηση, ο Μπόενινγκ μοιράζεται επίσης έναν σύνδεσμο προς έναν έρανο για τον Χάρντι, γράφοντας: «Έκανα έρανο για την Τίνα Χάρντι αφού μου ήρθε η αντίληψη ότι αυτός ο ήρωας δεν έχει αυτοκίνητο. Παρακαλώ βοηθήστε με να της πω ευχαριστώ με τρόπο που θα αλλάξει τη ζωή της». Αυτός ο τύπος θετικής δυναμικής προς τα εμπρός είναι μέρος αυτού που κάνει ιστορίες όπως αυτή τόσο ξεχωριστές.

Αν και η Boening ήταν ο αποδέκτης της ανταλλαγής της με τον Hardy, έγινε γρήγορα ευεργέτης, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των social media για να διαδώσει ένα μήνυμα καλοσύνης. Ποιος ξέρει πόσοι διάβασαν την ιστορία και ένιωσαν υποχρεωμένοι να βοηθήσουν άλλους στη ζωή τους και πόσοι μπορεί να επηρεαστούν παγκοσμίως από αυτή τη μοναδική τυχαία συνάντηση στο Amarillo του Τέξας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ:

Γυναίκα φέρνει 97 άστεγους σκύλους στο σπίτι της κατά τη διάρκεια του τυφώνα – Τώρα προσπαθεί να τους πάρει μόνιμα σπίτια

Bir cevap yazın