Ώριμες νόστιμες μπανάνες και ένα διαυγές όνειρο.

2
Ώριμες νόστιμες μπανάνες και ένα διαυγές όνειρο.

Χαιρετίσματα!

Καθόμουν σε ένα τοπικό φορτηγό τροφίμων στο Μπαλί χθες το βράδυ, έχοντας ένα Nasi Goreng (Τηγανιτό ρύζι) και εξηγούσε στον φίλο μου «Πώς μπορεί να έρθει το καλό σου».

Έτσι, έκανα μια μικρή εξήγηση και μπορούσα να δω από το μακρινό βλέμμα στα μάτια της ότι οι νέες πληροφορίες είχαν προκαλέσει ένα βραχυκύκλωμα στο μυαλό της.

ΞΑΦΝΙΚΑ…

…υπήρξε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ BANG καθώς ένα γεμάτο μάτσο μπανάνες έπεσε και προσγειώθηκε στο τραπέζι.

Απλώς μας έλειψαν τα πιάτα και κοιτάξαμε και οι δύο προς το προσωπικό και αρχίσαμε όλοι να γελάμε.

Έτσι γίνεται.

Ξαφνικά.

Ένα λεπτό πολλά αναρωτιούνται και συλλογίζονται και στοχάζονται για το πώς και πότε θα αλλάξουν τα πράγματα και λίγα λεπτά αργότερα BANG και ένα γεμάτο μάτσο ώριμες μπανάνες προσγειώνεται στο τραπέζι σας. (Η πίστη ΚΑΙ η θεϊκή ορθή δράση είναι το νόμισμα των θαυμάτων)

Πάντα εκπλήσσομαι και διασκεδάζω πώς το “Ο Πατέρας μου” μπορεί να παραδώσει τόσο υπέροχα μαθήματα με τόσο “εξαιρετικό timing”.

Η κυρία στο φορτηγό τροφίμων παρέδωσε μερικές μπανάνες ως συγγνώμη που έπεσαν (δεν κατάλαβε την τελειότητα του μαθήματος και το μέρος της)

Μερικές ώρες αργότερα… (ένα ακόμη μάθημα παραδόθηκε…)

….πολύ καιρό μετά το δείπνο, τις πρώτες πρωινές ώρες, ήμουν ξύπνιος στα όνειρά μου και συνέβαινε μια χαρούμενη παλιά ιστορία και ήμουν στην ιστορία.

Ήμουν παιδί και δούλευα για τον μπαμπά μου (που είχε εταιρεία καθαρισμού) και είχε προσλάβει έναν διευθυντή για να τον φροντίσει για την επιχείρηση.

Εργαζόμουν λοιπόν στον καθαρισμό των παραθύρων σε ένα εργοστάσιο και ανακάλυψα ότι ο διευθυντής έψαχνε στους υπολογιστές της εταιρείας και στον υπολογιστή μου και εκμεταλλευόταν τις πληροφορίες που έβλεπε και πραγματικά δεν έκανε καμία δουλειά.

Το επόμενο πρωί ήρθα στη δουλειά και τα όμορφα καθαρά τζάμια που είχα δημιουργήσει ήταν βρώμικα και λερωμένα με βρωμιά και λάσπη και έπρεπε να τα καθαρίσω ξανά.

Υπήρχαν άλλοι δύο εργάτες που δούλευαν μαζί μου. Ήταν επιμελείς και επίμονοι και μου άρεσαν.

Μου έφτανε και είπα στον μπαμπά μου τι συνέβαινε με τον τεμπέλη μάνατζερ που μου χάλασε τα παράθυρα και ότι θα έπρεπε να “διώξει” τον διευθυντή (που έκανε)

Τέλος αυτού του μέρους του ονείρου.

Το επόμενο μέρος του ονείρου μου ήταν μια ιστορία για κάποιες διαδικασίες καθαρισμού που έπρεπε να κάνω με το σώμα μου.

Εντάξει, τι πιστεύετε για αυτήν την ιστορία;

Πηγαίνετε και διαβάστε ξανά και αυτή τη φορά αλλάξτε τη λέξη «Μπαμπάς» για «Πατέρας» και για «εγώ που λέω την ιστορία» αντικαταστήστε τη λέξη «γιος»

Σκεφτείτε “πατέρας και γιος”

Σκεφτείτε τα παράθυρα σαν τις επιθυμίες μου.

  • Τι ρόλο έπαιξε ο Lazy Manager;
  • Ποιοι ήταν οι επιμελείς εργάτες;
  • Τι ήταν η ιστορία;
  • Ποιο ήταν το μήνυμα;

Υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο Ασυνείδητο Μυαλό μας που μερικές φορές δεν γνωρίζουμε και άλλες φορές είναι ολοφάνερα.

Όνειρα (και ο Ασυνείδητος Νους – το μοναδικό μας μέρος του Μεγάλου Πατέρα μας) είναι πολύ μεταφορικά. (ΣΗΜ. – Nota Bene – ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΛΑ – Μεταφορική έννοια!)

Στα όνειρα, όπως και στη ζωή, κάθε άτομο που γνωρίζουμε, συναντάμε και αλληλεπιδρούμε, αντανακλά μια πτυχή του εαυτού μας.

Υπάρχει πάντα μια ιστορία που συμβαίνει στη ζωή μας που μας διδάσκει περισσότερα για τον εαυτό μας.

Σε αυτήν την περίπτωση είχα έναν τεμπέλη διευθυντή (Παλιό αυτοκριτικό πρόγραμμα) τρέχει στο μυαλό μου (υπολογιστή) που έπληττε την αρνητική σκέψη (Βρωμιά) στη φαντασία μου (εργασία) να δημιουργήσω τις όμορφες επιθυμίες μου (παράθυρα).

Αυτό ήταν πολύ σχετικό για μένα καθώς είχα “Ενεργοποιώ μια συγκεκριμένη επιθυμία” και χθες και πριν από περίπου μία εβδομάδα αντιμετώπισα μερικές περιπτώσεις “Εκτός Κέντρου” (YUK! – έτσι καθάρισα τα θέματα – Σημείωση – Νότα Μπένε –Ξέφωτο!)

Όταν είμαστε ξύπνιοι στα όνειρά μας και μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση και να κάνουμε μια ενέργεια στα όνειρά μας, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ΑΜΕΣΑ.

Σε αυτή την περίπτωση είπα στον πατέρα μου να απολύσει τον τεμπέλη διευθυντή (διαγράψτε τον παλιό κρίσιμο προγραμματισμό)

Οι δύο επιμελείς εργάτες ήταν καλές συνήθειες (προγράμματα).

Μέχρι να έχετε αυτή την ικανότητα “Awake In Your Dreams”. (ΤΩΡΑ…και είναι ΕΤΣΙ!) Παρατηρήστε την Καθημερινή σας Ζωή για μοτίβα και αναθεωρήστε και Καθαρίστε τα.

Ελπίζω αυτές οι ιστορίες να βοηθήσουν.

Γράψτε τα όνειρά σας και αρχίστε να μαθαίνετε να τα ερμηνεύετε. (ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ!)

Υπάρχει πάντα μια ιστορία και μέσα στην ιστορία το μήνυμα προς εσάς.

Υποσημείωση: Γράφοντας αυτό, είχα μια ΣΚΕΨΗ…”Και τώρα είναι η ώρα της μπανάνας :-)”

Συνεχίστε, λοιπόν, να συνδέεστε συνειδητά με τον Ανώτερο Εαυτό σας, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ το καλό σας, κάνοντας την «Εργασία του Πατέρα» και ΚΑΘΑΡΩΝΤΑΣ και ΑΝΑΘΕΩΡΩΝΤΑΣ καθώς προχωράτε.

Η ανώτερη σύνδεση με τον εαυτό και η εσωτερική εμπειρία του καλού σας είναι SUPER KEY.

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα και μακάρια ώριμες μπανάνες να πέσουν με χάρη στη ζωή σας!

Καρλ 🙂

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Μόλις τελείωσα το γράψιμο αυτό, ο φίλος μου μπήκε μέσα και τοποθέτησε μια μπανάνα στο γραφείο μου, οπότε δεν χρειάστηκε καν να πάω να την πάρω! Τι λέτε για αυτό! Λατρεύω ένα υπέροχο μάθημα 🙂 – (Σημείωση Nota Bene – Η ΣΚΕΨΗ εκδηλώθηκε!)

Bir cevap yazın