4 λόγοι για τους οποίους ένα Podcast θα μπορούσε να είναι επωφελές για το εμπορικό σήμα σας

0
4 λόγοι για τους οποίους ένα Podcast θα μπορούσε να είναι επωφελές για το εμπορικό σήμα σας

Χρόνος ανάγνωσης: ~3 λεπτά | Συγγραφέας: Sydney Vardja


Έτσι, η επωνυμία σας δημοσιεύει δώρα προϊόντων στο Instagram. Ανανεώνει το σχετικό περιεχόμενο του κλάδου στο Twitter. Και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεχωρίσει από τους άλλους ηγέτες της σκέψης στο LinkedIn.

Αλλά αν εξακολουθείτε να νιώθετε ότι υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό σας, δεν κάνετε λάθος.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές αφομοιώνουν πολλές από τις καθημερινές τους πληροφορίες μέσω podcast. Ένα MTM 2022 επισκόπηση διαπίστωσε ότι η ακρόαση podcast βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι τώρα, με το 34% των Καναδών ενηλίκων και το 46% των ενηλίκων ηλικίας 18-49 ετών να ακούν τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί η επωνυμία σας πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ένα podcast.

1. Οι ακροατές μπορούν να μάθουν για την επωνυμία σας

Τα podcast είναι ένας απαράμιλλος τρόπος για να διδάξετε τους ακροατές για την επωνυμία σας. Σε αντίθεση με το Instagram, το Twitter και το LinkedIn, τα podcast παρέχουν στους CEO μια πραγματική ευκαιρία να μοιραστούν τη φωνή και την αποστολή τους. Είναι εύκολο για τους χρήστες να χαθούν στην ακαταστασία και την ανατροφοδότηση της ντοπαμίνης που είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι δύσκολο να ξεχάσεις ένα podcast διάρκειας 60 λεπτών όπου μάθαινες ότι ένας Διευθύνων Σύμβουλος πιστώνει σε έναν δάσκαλο γυμνασίου για την επιτυχία που έχει τώρα—ένα γεγονός που νιώθεις ιδιαίτερο να γνωρίζεις.

2. Καθιέρωση εξουσίας

Τα podcast παρέχουν στις επωνυμίες την τέλεια πλατφόρμα για να επιδείξουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους στον κλάδο. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ποιος ακριβώς εργάζεται στα παρασκήνια μιας επωνυμίας στο Instagram. Με εκπληκτικές εικόνες, αισθητικές τροφοδοσίες και εντυπωσιακά αντίγραφα – είναι δύσκολο να πούμε ότι μια επωνυμία έχει περισσότερες γνώσεις από μια άλλη στο Instagram. Το podcasting είναι όπου η τεχνογνωσία που αποκτήσατε με κόπο αποδίδει πραγματικά καρπούς. Εάν δεν είστε ο δημιουργικός τύπος επωνυμίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να αποδείξετε την αφοσίωσή σας.

3. Αυξήστε τους ακόλουθούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένας Nielson του 2018 επισκόπηση διαπίστωσε ότι οι ακροατές podcast στις ΗΠΑ είναι πιο πιθανό να ακολουθούν εταιρείες και επωνυμίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για μια επιχείρηση που διεκδικεί την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο, αυτό σημαίνει τα πάντα. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι ακροατές podcast είναι πολύ πιο ενεργοί σε κάθε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σημαίνει ότι προσεγγίζετε νέο κοινό μέσω του podcast σας, ενώ παράλληλα αυξάνετε το υπάρχον κοινό σας στα social. Μιλήστε για win-win.

4. Κρατήστε τους ακροατές αφοσιωμένους

Ο Nielson επίσης έχουν αναφερθεί ότι το 80% των ακροατών podcast ακούει όλο ή το μεγαλύτερο μέρος κάθε επεισοδίου. Αυτό σημαίνει ότι η επωνυμία σας μπορεί να κρατήσει το κοινό σας αφοσιωμένο για τουλάχιστον 40 λεπτά από ένα επεισόδιο διάρκειας 60 λεπτών κάθε εβδομάδα. Για να κατανοήσετε πραγματικά τη σοβαρότητα του πόσο απίστευτο είναι αυτό, προτείνουμε να εξετάσετε πόσο δύσκολο είναι να προσελκύσετε αφοσιωμένους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα παραμένουν ενημερωμένοι με όλες τις πλατφόρμες σας κάθε εβδομάδα.

Ο χώρος του podcast μπορεί να είναι εκφοβιστικός. Και γίνεται επίσης όλο και πιο απασχολημένο. Αλλά τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με αυτό – μην αφήσετε ποτέ τον φόβο της απεργίας να σας εμποδίσει να παίξετε το παιχνίδι! Η ευπάθεια και η ανταγωνιστικότητα που συνοδεύει το podcasting δεν αφαιρούν από το γεγονός ότι ένα podcast είναι ένας δοκιμασμένος και δοκιμασμένος τρόπος σύνδεσης με ένα κοινό όπως ποτέ άλλοτε.

Μην το χάσετε λοιπόν! Εάν έχετε μια υπέροχη ιδέα για το podcast σας, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε, το Jelly Marketing είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Δείτε τις υπηρεσίες podcast μας!

Bir cevap yazın