Declutter and Donate: Ανοιξιάτικο καθάρισμα με σκοπό | Heatherwood Luxury Rentals

5
Declutter and Donate: Ανοιξιάτικο καθάρισμα με σκοπό | Heatherwood Luxury Rentals

Μια ανάρτηση στο blog με δύο μέρη! Συμβουλές ανοιξιάτικου καθαρισμού και απορρόφησης για το διαμέρισμά σας, ακολουθούμενες από το τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με όλα τα πράγματα που μόλις καθαρίσατε και ακατάσχετα!

Ακολουθούν μερικοί απλοί κανόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε τι γεμίζει το διαμέρισμά σας και τι πρέπει να κρατήσετε μέχρι την επόμενη άνοιξη.

 • Εάν δεν έχετε φορέσει (αυτή τη φανέλα, τη φούστα για χορό ή τη ρατσωτή μπλούζα) για 6 έως 8 μήνες, μάλλον θα πρέπει να πάει στο σωρό «δωρεά» ή «σκουπίδια».
 • Αντίγραφα. Εάν έχετε δύο από αυτά… ετοιμαστείτε να χαρίσετε ένα. (Κανένας Πραγματικά χρειάζεται δύο κόφτες πίτσας;).
 • Ψηφιοποιήστε όλα τα έντυπα αναμνηστικά σας, παλιές φωτογραφίες και άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην απελευθέρωση πολύτιμου χώρου αποθήκευσης.
 • Εάν έχει λήξει (δηλαδή, προϊόντα από κονσέρβες ή ζυμαρικά), ανακυκλώστε τα κουτιά ή απλώς πετάξτε τα ληγμένα τρόφιμα στα σκουπίδια.
 • Εάν είναι χαλασμένο και δεν το έχετε επισκευάσει, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα διορθωθεί. Ώρα να του δώσεις το ole’ heave ho!
 • Κάμερες, βιντεοπαιχνίδια και άλλα ψηφιακά ηλεκτρονικά είδη που έχετε γύρω σας έχουν πιθανώς όλα αντικαταστάθηκαν από το smartphone σας…καιρός να πάνε κι αυτά! ΣΥΜΒΟΥΛΗ BONUS: Τα ηλεκτρονικά αντικείμενα δεν πρέπει να πετιούνται στα κανονικά σκουπίδια. Αυτά θα πρέπει να μεταφερθούν στο τοπικό σας κέντρο ανακύκλωσης για σωστή απόρριψη.
 • Πάρτε το από την κορυφή! Αυτό σημαίνει ότι ό,τι κάθεται πάνω από το κομοδίνο σας, η συρταριέρα και η βάση της τηλεόρασής σας θα πρέπει να θεωρούνται ακαταστασία. Εάν είναι ξεπερασμένο, εκτός μόδας ή απλώς μαζεύει σκόνη, αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται στο μπλοκ κοπής.
 • Κοίτα κάτω από το κρεβάτι. Ακριβώς επειδή είναι αόρατο δεν σημαίνει ότι δεν γεμίζει το διαμέρισμά σας. Ψάξτε κάτω από το κρεβάτι για όλα εκείνα τα πράγματα που έχετε χώσει εκεί κάτω κατά τη διάρκεια του έτους. Παλιά παπούτσια, άδεια κουτιά και περιοδικά, όλα αυτά τα αντικείμενα πρέπει να καθαριστούν.
 • Αυτή η κλήρωση για σκουπίδια! Ληγμένα κουπόνια, στριφτές γραβάτες, παλιά πορτοφόλια, μενού σε πακέτο, αποδείξεις και άλλα παρόμοια, πρέπει να πεταχτούν.
 • Τελευταία συμβουλή για ξεκούραση; Στην πραγματικότητα βάζω τα πράγματα μακριά! Η στοίβαξη, η αποθήκευση και η απλή τοποθέτηση των πραγμάτων μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό το σωρό από ρούχα που σχεδιάζετε να αφήσετε εδώ και εβδομάδες, μάλλον θα πρέπει να το φροντίσετε σήμερα.

Περισσότερες συμβουλές καθαρισμού για την άνοιξη

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με μέρη στην περιοχή σας, όπου μπορείτε να δωρίσετε όλα τα αντικείμενα που μόλις αφαιρέσατε από το διαμέρισμά σας.

Έχετε παιχνίδια;

Παιχνίδια ελπίδαςπου ιδρύθηκε το 1994, είναι η αγαπημένη φιλανθρωπική οργάνωση της Νέας Υόρκης που υποστηρίζει πάνω από 65.000 άπορα παιδιά, τις οικογένειές τους και τα κατοικίδιά τους κάθε χρόνο.

Ο Πολιούχος της Φιλανθρωπίας

ο Εταιρεία του Αγίου Βικεντίου του Παύλου, με έδρα το Bethpage, NY θα παραλάβει ρούχα και έπιπλα στις κομητείες Nassau και Suffolk. Δέχονται έπιπλα και άλλα είδη οικιακής χρήσης που είναι σε «χρήσιμη κατάσταση» και δεν χρειάζονται επισκευές.

Δωρίστε ρούχα στη Νέα Υόρκη

New York Cares έχει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε δωρεές, είτε προσωπικά, είτε μέσω της εταιρείας σας είτε μέσω των πολλών προϋπαρχόντων προγραμμάτων τους όπως π. το πρόγραμμα Winter Wishes, το New York Cares Coat Drive ή την Ημέρα Εξυπηρέτησής τους σε όλη την πόλη.

Η αποστολή Bowery

Η αποστολή Bowery δέχεται με ευγνωμοσύνη δωρεές Δευτέρα – Σάββατο, 7 π.μ. – 7 μ.μ. στη ρεσεψιόν της πανεπιστημιούπολης Bowery (227 Bowery, Μανχάταν). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με μια δωρεά, μπορείτε να στείλετε email [email protected]

Καλή θέληση της Νέας Υόρκης και της Νέας Υόρκης

Φήμη και πελατεία έχει κέντρα δωρεών στο Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη και στο Νιου Τζέρσεϊ. Όταν δωρίζετε τα προϊόντα σας στην Goodwill, αυτά τα εμπορεύματα πωλούνται στα καταστήματά τους για να βοηθήσουν στην υποστήριξη προγραμμάτων που ενδυναμώνουν τα άτομα και τα βοηθούν να αποκτήσουν ανεξαρτησία μέσω της δύναμης της εργασίας. Αυτό είναι ένα win-win!

Κάδοι δωρεών

Τέλος, τα έχετε δει αυτά κάδους δωρεών σκορπισμένα σε όλη την πόλη και το Λονγκ Άιλαντ. Αυτά είναι βολικά όταν δεν έχετε πάρα πολλά να δωρίσετε. Απλώς μεταφέρετε τα ρούχα και τα υλικά που χρησιμοποιείτε απαλά σε έναν από αυτούς τους βολικά τοποθετημένους κάδους στην περιοχή σας. Και φροντίστε να τα συσκευάσετε όμορφα πριν τα αφήσετε. Μην πετάτε απλώς τις δωρεές σας στον κάδο τσαλακωμένες και τυχαίες. Πιστέψτε μας, είναι κάνει Κάνω τη διαφορά.

Εγγραφείτε σε έναν αναγνώστη

Ακολουθήστε το blog μας στο Bloglovin

Bir cevap yazın