F ευτυχία – σουτ για ικανοποίηση – Alpha M

0
F ευτυχία – σουτ για ικανοποίηση – Alpha M
Δεν πρέπει να είμαστε πάντα χαρούμενοι ή να πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι λάθος αν δεν είμαστε ευτυχισμένοι – αυτή η ιδέα είναι ανθυγιεινή. Η ευτυχία είναι όπως κάθε άλλο συναίσθημα – έρχεται και φεύγει ακριβώς όπως ο καιρός, που είναι φυσικό.

Ας επαναλάβουμε λοιπόν τον όρο ως ικανοποίηση. Η ικανοποίηση είναι ένας υγιής στόχος που προσπαθείς να αποκτήσεις και να διατηρήσεις. Μην στοχεύετε να κρατάτε σφιχτά την ευτυχία. Αναμφίβολα θα πέσετε στην ευτυχία, αλλά ό,τι κι αν γίνει, απολαύστε τις κοσμικές, απλές, μοναδικές και εξαιρετικές στιγμές της ζωής και συνεχίστε να προχωράτε. Αν περάσει η ευτυχία, θα επιστρέψει.

Η ικανοποίηση επιτυγχάνεται ευκολότερα μόλις ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που τα βασικά σας στοιχεία, όπως το φαγητό, το καταφύγιο και τα ρούχα απομακρυνθούν, είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να εξερευνήσετε τον ενθουσιασμό και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Όταν θέτεις σαφείς στόχους, ο δρόμος για την επίτευξη αυτών των στόχων γίνεται σαφής.

Αυτοί οι στόχοι πρέπει να είναι σημαντικοί, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστούν χρόνο. Ταξιδέψτε στο μονοπάτι προς την ικανοποίηση, να θυμάστε ότι η ευτυχία δεν είναι το τέλος. Σκεφτείτε το – ακόμα και όταν είστε χαρούμενοι, μπορείτε να σκεφτείτε πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι άνθρωποι συχνά λένε ότι θα είναι ευτυχισμένοι όταν πετύχουν τον στόχο τους – μόλις φτάσουν εκεί. Μετά όμως μένουν εκεί που είναι, στάσιμοι και εφησυχασμένοι, συνειδητοποιώντας χρόνια μετά ότι είναι δυστυχισμένοι.

Και Η ευτυχία αλλάζει συνεχώς και φευγαλέα – η ικανοποίηση δεν είναι. Το να είσαι ικανοποιημένος με το ποιος είσαι, τις επιλογές σου και το πώς επηρεάζεις τους γύρω σου είναι αυτό που σε στηρίζει και πρέπει να είναι το επίκεντρό σου. Η ικανοποίηση μπορεί να κουβαληθεί μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, καθώς βρίσκεται στον συνειδητό μας έλεγχο, δεν συνδέεται με το συναίσθημα. Μπορείτε να αποφασίσετε να είστε ικανοποιημένοι τώρα.

Για να βρείτε αυτή την ικανοποίηση, καθίστε και αφιερώστε χρόνο σκεπτόμενοι σοβαρά τι σας αρέσει. Βρείτε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και σας καθορίζουν ως άτομο. Αυτή η άσκηση είναι πιο απαιτητική από όσο νομίζετε γιατί Καθώς μεγαλώνουμε, τόσες πολλές φωνές που δεν είναι δικές μας κρύβονται στο κεφάλι μας, σαμποτάροντας την ικανοποίησή μας. Αυτές οι φωνές μπορούν να κάνουν πρόκληση για τα πράγματα που μας δίνουν συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης.


Για παράδειγμα, πολλοί άντρες πιστεύουν ότι πρέπει να είναι σκληροί συνεχώς – σκληροί και ανθεκτικοί. Όταν αισθάνονται στεναχώρια ή πεσμένα, έχουν τις φωνές των άλλων στο κεφάλι τους που τους λένε να το πιπιλίσουν και να είναι άντρας. «Μην το αφήσεις να σε πάει!» Κλείστε αυτές τις φωνές και επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε. Κάνε όσα σου φέρνουν χαρά όσο περισσότερο μπορείς.

Η ζωή σας θα γεμίσει με πράγματα που αγαπάτε και η ικανοποίηση θα γίνει ευκολότερη παρά τις περιστάσεις σας. Δεν είμαι πάντα χαρούμενος, και δεν νιώθω πάντα καλά, αλλά Είμαι ικανοποιημένος. Ξέρω ότι η ζωή μου είναι γεμάτη με ανθρώπους και πράγματα που αγαπώ, τα οποία προσπάθησα να βάλω και να κρατήσω εκεί.

Επίσης, με στόχο την ικανοποίηση, είναι μια διαδικασία. Βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, καθώς δεν αποτελούν μέτρο της αξίας σας. Είσαι! Μόνο εσείς μπορείτε να προσπαθήσετε να γίνετε καλύτεροι, κάτι που μπορεί να φαίνεται αντιφατικό με βάση το πώς νιώθει ο κόσμος μερικές φορές. Όμως, το να μετράς τον εαυτό σου με τους άλλους θα σε κάνει μόνο δυστυχισμένο και πιο δύσκολο να βρεις ικανοποίηση. Κάποιοι άντρες βρίσκουν τον εαυτό τους νωρίς και κάποιοι αργότερα. Αυτό είναι απολύτως εντάξει.


Η ζωή δεν είναι ένα σπριντ. είναι μαραθώνιος, οπότε πρέπει να χαλαρώσεις. Όλοι ξεκινάμε τον αγώνα αρουραίων σε διαφορετικά σημεία της πίστας. Μόλις καταλάβετε από πού ξεκινήσατε, μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο να κοιτάξετε όλα τα πράγματα που είστε και έχετε καταφέρει δεδομένου του σημείου εκκίνησης — αντί να κοιτάς άλλους ανθρώπους και να πιστεύεις ότι, κατά κάποιο τρόπο, είσαι αποτυχημένος σε σύγκριση με το πού βρίσκονται.

Ένα άλλο κρίσιμο σημείο είναι ότι σε αυτόν τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η σύγκριση του εαυτού σας και της ζωής σας με άλλους μπορεί να σας απογοητεύσει. Συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι η ζωή σας. αν είστε ικανοποιημένοι, ποιος νοιάζεται πώς είναι αυτή η ζωή. Προσπαθήστε για ικανοποίηση και αισθανθείτε καλά με τη ζωή σας ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να μοιάζει. Αλλά θυμηθείτε, όπως αλλάζουν οι άνθρωποι, αλλάζουν και οι στόχοι μας και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν πειράζει – είναι ζωή!

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς για όλο και περισσότερα, που τελικά κάνουν τους εαυτούς τους δυστυχισμένους επειδή προσπαθούν να καλύψουν ένα κενό. Μην με παρεξηγείτε — συνιστώ ανεπιφύλακτα την ώθηση και τη φιλοδοξία και πιστεύω ότι και τα δύο είναι ζωτικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλά αν σας εμποδίζουν να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή και τον όλεθρο της ύπαρξής σας, πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα.

Η σημερινή κουλτούρα φασαρίας είναι καταστροφική. Έτσι εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή ζωή για τον εαυτό σας, αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι και να είστε ικανοποιημένοι. Αν βαριέστε, βάλτε στόχους που να ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τις προτεραιότητές σας για να ωθήσετε τον εαυτό σας έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι ικανοποιημένος με το πού βρίσκεσαι. Αυτό προσπαθούν πολλοί άντρες! Η ικανοποίηση είναι το πιο απίστευτο συναίσθημα στον κόσμο. Έχετε πετύχει όταν το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι αυτό που χρειάζεστε.

Bir cevap yazın