Julie McNamara, Ιδρυτής – Julie & Co

3
Julie McNamara, Ιδρυτής – Julie & Co
Η εταιρεία σας έχει μια μοναδική ιστορία. Πώς ξεκίνησε η Julie & Co και πού βρίσκεστε τώρα;

Έχω σίγουρα υιοθετήσει μια μοναδική προσέγγιση για την ανάπτυξη της εταιρείας μου! Στον πυρήνα μου, οδηγούμαι από την επιθυμία να αξιοποιήσω την τάση μου για δημιουργικότητα και μεγάλες ιδέες για να υποστηρίξω τους ανθρώπους. Πάντα είχα ταλέντο στη διαχείριση εκδηλώσεων, γι’ αυτό ίδρυσα Julie & Co το 2011 ως εταιρεία οργάνωσης γάμου. Τι καλύτερος τρόπος να υποστηρίξετε τους ανθρώπους από μια από τις μεγαλύτερες μέρες της ζωής τους, σωστά;

Με τον καιρό, οι δεξιότητές μας και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας έχουν αυξηθεί. Πριν από μερικά χρόνια, αρχίσαμε να μας προσεγγίζουν για να διευθύνουμε εταιρικές και πολιτικές εκδηλώσεις, που μας έδωσαν εντελώς νέες διεξόδους για τη δημιουργική μας ενέργεια. Ιδιαίτερα η πραγματοποίηση πολιτικών εκδηλώσεων με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η υποστήριξη οργανισμών να συνεργαστούν με την κυβέρνηση και το κοινό είναι μια ευκαιρία να βοηθηθούν άνθρωποι σε εντελώς διαφορετικό εύρος και να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Έτσι, έχω δημιουργήσει μια ολόκληρη ομάδα δημοσίων υποθέσεων που βοηθά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινωνικές επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε πρόκειται για τη σύνταξη μιας μεγάλης αίτησης επιχορήγησης είτε για την εφαρμογή αλλαγής πολιτικής.

Σήμερα, η Julie & Co είναι μια boutique οργάνωση εκδηλώσεων και πρακτορείο δημοσίων υποθέσεων, που διαθέτει μια ομάδα διαφορετικών υποβάθρων και συνόλων δεξιοτήτων.

Τι σας παρακινεί στη δουλειά σας;

Οδηγούμαι από την επιθυμία μου να αξιοποιήσω τις δεξιότητες και τη δημιουργική μου ενέργεια για να υποστηρίξω οργανισμούς που επιδιώκουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Ευδοκιμώ στην επίλυση προβλημάτων και στη μεγιστοποίηση των ευκαιριών για τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες που μας έχουν διατηρήσει να παρέχουμε.

Ένα πράγμα που είναι μοναδικό για την Julie & Co είναι η ενοποίηση που μπορούμε να προσφέρουμε μεταξύ δημοσίων υποθέσεων και εκδηλώσεων: κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι! Για παράδειγμα, επί του παρόντος εργαζόμαστε με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να διοργανώσουμε το επερχόμενο συνέδριό τους και να το αξιοποιήσουμε σε ένα σημείο εκκίνησης για να μετατρέψει τη φιλόδοξη εντολή τους να μετατρέψει την απάντηση του Καναδά στην έλλειψη στέγης των νέων από έρευνα αιχμής σε κυβερνητική δράση μέσω της ποικίλης σουίτας μας των υπηρεσιών δημοσίων υποθέσεων.

Ποιο ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας σας;

Το αποκορύφωμα της καριέρας μου είναι η στιγμή που ήξερα ότι η Julie & Co είχε μετατραπεί από μια εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων boutique σε μια ζωντανή κοινωνική επιχείρηση.

Η πανδημία του COVID-19 ήταν δύσκολη για όλους μας και πραγματικά ένιωσα για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που εργάστηκαν ακούραστα για να μας κρατήσουν ασφαλείς. Έψαχνα κάτι θετικό να κάνω με τον επιπλέον χρόνο της ομάδας, όταν οι περισσότεροι γάμοι ακυρώθηκαν το 2020. Δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε το Great Canadian Wedding Giveaway, προσφέροντας στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής που επηρεάστηκαν από την πανδημία την ευκαιρία να συμμετέχουν για να κερδίσουν έναν δωρεάν γάμο. Το Giveaway είχε μεγάλη επιτυχία, με περισσότερες από 1000 συμμετοχές, και με οδήγησε στο να λάβω και το βραβείο Top 40 Under 40 και να λάβω μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης.

Η επιτυχία του Giveaway με έκανε να σκεφτώ τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Καναδοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και την ικανότητα της Julie and Co να βοηθήσουν. Οι προκλήσεις ήταν πολλές, αλλά και οι ευκαιρίες για την αντιμετώπισή τους. Αυτός ο προβληματισμός ήταν που με ώθησε να επεκτείνω περαιτέρω την Julie & Co., για να δημιουργήσω μια ομάδα που μπορεί να παρέχει υπηρεσίες για την υποστήριξη οργανισμών που εργάζονται για να βοηθήσουν τους Καναδούς.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που έπρεπε να ξεπεράσετε;

Στα είκοσί μου ήμουν σε μια σχέση όπου με κακοποίησαν λεκτική και σωματική. Έριξε ένα σάβανο σκότους στη ζωή μου. Ένιωσα ανασφαλής και μόνος: μια δυσκολία που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της υποστήριξης και μιας δημιουργικής διέξοδος – Julie & Co – μπόρεσα να ξεφύγω από αυτό το σκοτάδι και να βγω με τη δύναμη να χτίσω μια ζωή για τον εαυτό μου χωρίς κακοποίηση. Έκτοτε, αφιερώθηκα στο να βοηθήσω τους ανθρώπους να ζήσουν ευτυχισμένες ζωές και να δημιουργήσω ισχυρότερες, ασφαλέστερες κοινότητες, υπηρετώντας σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών, η εντολή των οποίων βοηθά ανθρώπους που βρίσκονταν σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μου, αλλά και περιορίζοντας τους τύπους οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Μέσω της Julie & Co, μπόρεσα να μεταδώσω την ευτυχία μέσω γάμων και να υποστηρίξω οργανισμούς για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο μέσω άλλων υπηρεσιών διαχείρισης εκδηλώσεων και δημοσίων υποθέσεων. Βοηθήσαμε οργανισμούς να λάβουν χρηματοδότηση για να υποστηρίξουν τα προγράμματά τους, να επηρεάσουν την κυβερνητική πολιτική, να δημιουργήσουν αποτελεσματικά σχέδια επικοινωνίας και πολλά άλλα: όλα στο όνομα της βοήθειας των ανθρώπων.

Αν δεν ήσασταν στη διαχείριση εκδηλώσεων και στις δημόσιες υποθέσεις, σε ποιον κλάδο θα εργαζόσασταν;

Θα έπρεπε να πω ότι μάλλον θα είχα επιστρέψει στη Νομική Σχολή και θα είχα γίνει δικηγόρος. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ καλό και κοινωνικό αντίκτυπο που μπορεί να γίνει στον τομέα του δικαίου, αλλά πολλοί δικηγόροι δεν εξυπηρετούν τις κοινότητες με τον τρόπο που θα μπορούσαν.

Ποιες είναι οι δύο συμβουλές που θέλετε να μεταδώσετε σε άτομα ή οργανισμούς που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη φιλοξενία εκδηλώσεων ή την ανάληψη δραστηριοτήτων δημοσίων υποθέσεων;

Πρώτον, ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή τι κάνετε, η ζωή σας επηρεάζεται από κυβερνητικές πολιτικές ή προγράμματα. Η υπεράσπιση είναι ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνουμε τις κυβερνητικές πολιτικές και τα προγράμματα που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Σαφώς, ο προληπτικός προσδιορισμός του εαυτού σας και της αφήγησής σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας, είτε πρόκειται για άμεση συνηγορία προς την κυβέρνηση, προσπάθεια λήψης κρατικών χρημάτων για τον οργανισμό σας ή δημιουργία ευαισθητοποίησης του κοινού ή υποστήριξης για το έργο σας.

Δεύτερον, εάν γίνουν σωστά, οι εκδηλώσεις είναι μια σημαντική ευκαιρία δημοσίων σχέσεων για τον οργανισμό σας. Οι εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία να προωθήσετε την αφήγηση, τη γνώση και την ηγεσία της σκέψης σας στα θέματα που εκπροσωπείτε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σημείο εκκίνησης για την επιδίωξη των στόχων υπεράσπισης σας.

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για το μέλλον της βιομηχανίας των media;

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα μέσα ενημέρωσης έχουν δει πολλές αλλαγές. Ο κύκλος ειδήσεων τρέχει πλέον 24/7. Οι άνθρωποι έχουν συνεχή πρόσβαση σε ειδήσεις και τη δυνατότητα να μοιράζονται πληροφορίες μέσω εφαρμογών όπως το Twitter ή το TikTok. Οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν συνεχή πίεση για να βγάζουν ιστορίες με ολοένα αυξανόμενες ταχύτητες. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να κάνουν πιο δύσκολο από ποτέ για τους οργανισμούς να περιορίσουν τον λευκό θόρυβο και να μοιραστούν αποτελεσματικά την προοπτική τους. Αυτό το πρόβλημα μόνο θα επιδεινωθεί.

Αυτό καθιστά εξαιρετικά σημαντικό για τους οργανισμούς να έχουν μια συνεκτική αφήγηση και να χρησιμοποιούν συμπληρωματικές τακτικές για να μοιραστούν την προοπτική τους. Αυτό είναι το θεμέλιο για κάθε πτυχή της διαχείρισης του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης της υπεράσπισης, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. Αυτές είναι δεξιότητες που έχει η Julie & Co και υποστηρίζει τους πελάτες μας καθημερινά.

Bir cevap yazın